Interaktive Engineering Games

Interaktive Engineering Games


Interaktive ingeniør spill er utformet for å gi spillerne sjansen til å lære om fysikk og teknikk på en morsom måte. Spillere vanligvis må konstruere noe å bruke sin kunnskap om fysikk for å sikre at den ikke faller ned eller er i stand til å oppfylle jobben som kreves av den. Det finnes en rekke interaktive ingeniør spill gratis tilgjengelig på nett.

Silicon Spies

Designet for alder 9-11 åringer, "Silicon Spies" setter spillerne ansvaret for en karakter som må trene spioner i alt som er å vite om elektrisitet. Det er fem nivåer, som hver krever spilleren å trene en ny spion. Å lære spion, må spillerne gå gjennom en interaktiv slide-show samt komplette grunnleggende oppgaver ved hjelp av musen til å peke og klikke på objekter. Spillet ble utviklet av University of Cambridge, og er tilgjengelig for å spille gratis på nettet.

Insurgo

Insurgo er en online flash spill utviklet av Bidsoft. Spillerne må bruke tekniske prinsipper for å bygge den høyeste bygningen de kan. Ved hjelp av musen, kan spillerne plassere bjelker og bli med dem til andre. Som i det virkelige liv, må bjelkene bli støttet av de nedenfor og kan ikke lene seg for langt til den ene eller andre bygningen vil kollapse. Poeng tildeles for høyden av bygningen, og hvordan noen bjelker er brukt i konstruksjonen. Spillerne får advarsler av stress på nedre bjelker, ettersom de vil bli rød når under stress før de til slutt bryte.

fantastisk Innretnings

Et fargerikt spill designet for å hjelpe lære de grunnleggende elementene i fysikken bak engineering. Spillere må flytte et objekt til et annet område. For å gjøre dette, kan de velge mellom en rekke verktøy og elementer fra verktøylinjen. Hvert element gjør en annen ting. For eksempel er det tannhjul som slår både klokken og mot klokken, tilkobling vann stenger og solide tre stenger. Spillet har en innebygd tutorial som dekker alle de verktøy og bidrar til å forklare de ulike elementene i spillet. Det er 11 nivåer å utforske, hver med flere oppgaver. Spillere kan opprette en konto og lagre sin fremgang å komme tilbake til på et senere tidspunkt.