Internet Gaming Safety

Internet Gaming Safety


Spille spill er ikke like sikker som den en gang var. Mens Internett er fortsatt et kraftig verktøy for spredning av informasjon og møte nye venner, det er anonymt og internasjonale karakter også bety at den har et unikt potensial for fare. Selv om det store flertallet av folk støtt på nettet er vanlige, anstendige mennesker, er det også hackere, svindlere og seksuelle overgripere som bruker Internett som et jaktterreng.

Personlig informasjon

Aldri dele informasjon som kan brukes til å identifisere og finne deg noen du møter på nettet. Dette inkluderer åpenbare ting som telefonnumre, adresser og etternavn. Men, det inkluderer også ikke-så-åpenbare ting som arbeidsplasser, skoler, bilder, alder og favoritt hangouts. Svært lite informasjon er nødvendig for en predator å finne noen på nettet. For barn kan selv noe så uskyldig som en by og en alder være nok til å identifisere skolegården der de ble funnet.

Observer Barn

Mens det er ikke nødvendig å sitte i løpet av barnets skulder og se henne spille spill, kan det være en god idé å kreve henne til å spille på et godt synlig sted mens nettet. Vær klar over hva spill barna spiller, hvem de spiller disse spillene med og hva slags ting de chatter om mens de spiller. For små barn, kan det være lurt å kreve at de spiller bare med venner de kjenner i det virkelige liv.

Du kan også ønske å investere i teknologi som lar deg logge og overvåke ditt barns aktiviteter på nett. Lær barnet ditt å komme å fortelle deg om noe en person gjør på nettet gjør henne ubehagelig.

Rapporter mistenkelig adferd

Hvis en person du spiller med virker ivrig på å skaffe personlig informasjon eller er mistenkelig på annen måte, rapportere dem til administratorer av spillet. De fleste online spill inkluderer en funksjon som lar deg blokkere uønskede meldinger.

I særlig skjerpende omstendigheter - for eksempel når et barn får seksuelt eksplisitt chat-meldinger eller e-poster - sende inn en politirapport som inkluderer noen meldinger, samtalelogger, e-postadresser eller annen informasjon politiet kan bruke til å identifisere og straffeforfølge gjerningsmannen.

Stemmechat

Mange online spill tillater spillerne å kommunisere med hverandre gjennom tale i stedet for med et tastatur. Dette kan legge til spenningen og følelse av kameratskap med andre spillere i spillet, men det kommer med sine egne farer. Seksuelle overgripere kan lytte til stemmene til å identifisere unge spillere og målrette dem, og upassende vokal kommunikasjon kan være vanskeligere å logge og rapportere til spilladministratorer og myndigheter enn tekstkommunikasjon.

Bruk egnet skjermnavnene

Den alias eller skjermnavnet du velger å identifisere deg i et spill er en måte å uttrykke din personlighet. Men det kan også være farlig. Personlig informasjon, som ditt virkelige navn, bør aldri være en del av ditt alias. aliaser bør heller ikke være noe som kan tolkes på en seksuelt eksplisitt måte, da dette både kan trekke uønsket oppmerksomhet og bryter reglene for de fleste online spill.

Til slutt, mens aliaser kan brukes til å uttrykke deg, la ut informasjon som kan skille deg ut og invitere trakassering. Eksempler på denne informasjonen kan være ord som kan brukes til å identifisere din rase eller religiøse tro.