Internett og telefon sikkerhet for foreldre å hjelpe barna

Internett og telefon sikkerhet for foreldre å hjelpe barna


Adresse telefon og Internett-sikkerhet med barna på en daglig basis. Uttrykke til dem om farene ved å bli kontaktet av fremmede. Signere en kontrakt med barna som spesifikt sier hva som er tillatt og hva som ikke er tillatt.

Sikkerhetsregler og retningslinjer

Utkast et barnevennlig kontrakt som skisserer sikkerhetsregler og retningslinjer. Ingen barnets fulle navn, bør adresse, hjemmetelefon, mobiltelefon, skolens navn eller bynavn bli gitt ut over en mobiltelefon eller internett.

online Predators

Forklar disse sikkerhetstiltakene som et spørsmål om liv og død. Bruk internett som en ressurs. Sitt med dine barn og søk seksualforbrytere på nettet. Vis dem de røde prikkene som representerer de registrerte seksualforbrytere på hver blokk. Knytte sex lovbrytere 'tilstedeværelse i byen din til deres tilstedeværelse på Internett.

Internett Farene

Etablere regler om når og hvor nettet er som skal brukes. Advar barna at de ikke skal være online når du er på en venns hus for å unngå eventuelle uforutsette farer.

tidsbegrensninger

Sett tidsbegrensninger på mobiltelefon og bruken av internett. Begrense bruk av mobiltelefon etter 22:00 og Internett-bruk etter midnatt. Ikke la barnet ditt til å endre husordensreglene.

Sikkerhetskontroll

Spør barna hvem de snakker med, eller hvilke nettsteder de besøker. Minn dem om at så lenge de er på telefon eller internett, vil du skal sjekke for å sørge for at de er trygge til enhver tid.