Internett-sikkerhet for High School

Internett-sikkerhet i offentlige skoler har vært gjenstand for uenighet og frustrasjon for foreldre, lærere og lovgivere for et tiår. Det er et klart behov for å beskytte studenter fra skadelige og upassende materiale i skolene, men metoder for å gjøre dette har vært mangelfull og i noen meninger, skadelig. Noen stater har begynt å instate internettsikkerhetskurs i videregående skoler til å ruste barn med kunnskap heller enn å blokkere dem med filtre.

Loven Barnas Internet Protection (CIPA)

Barne Internet Protection Act ble vedtatt av Kongressen i 1999 for å bidra til å beskytte barn mot obskønt, pornografisk og skadelige stoffer mens du bruker Internett på skolen. Loven nødvendig skoler som kvalifisert for føderal E-rate midler til å utnytte filtrering programvare for å blokkere og filtrere tilgang til skadelige materialer. Dessverre, denne loven inkluderte ikke spesifikke krav til programvaren som skal brukes til filtrering materialer, og mange filtrering teknologier ble funnet å være inkonsekvent og upålitelig.

Internet Filter Controversy

Mange studenter og lærere har opplevd frustrasjoner filtrering programvare som ikke utfører som det skal. Mange legitime nettsteder faller byttedyr til å bli blokkert av skolen filtrering programvare skyldes enkle søkeord misbrukes. Mange skoler har opplevd filtrering av narkotika bevissthet nettsteder for tenåringer fordi de inkluderte søkeord av narkotika, noe som resulterer i en blokk av skolens filtre. Noen mennesker har hevdet at urimelig blokkering og filtrering gjort av skoler er en form for myk sensur og er vondt utdanning mer enn å beskytte elevene ved å begrense dem til nyttig og passende innhold på grunn av utilstrekkelig filtrering verktøy og politikk.

Utdanning for foreldre

Det blir mer og mer tydelig at filtrering og blokkering skadelig innhold i skolen er ikke nok til å beskytte studenter. Mange barn har tilgang til datamaskiner hjemme, hvorav de fleste har liten eller ingen filtrering eller blokkerer programvare for å beskytte dem mot skadelig innhold. Foreldre må være en vedvarende verktøy for å utdanne sine student på Internett-sikkerhet, og mange skoler gir nettsteder med verktøy og informasjon for å utdanne foreldre om Internett-sikkerhet og hvordan de kan lære sine barn tryggere praksis.

Obligatorisk Safety Education

I 2007, en Virginia mandat nødvendig at offentlige skoler underviser Internett sikkerhetskurs for å utdanne studenter på farene og risikoen for sosialt nettverk og personlig informasjon. Studentene er opplært til å følge de samme grunnleggende regler for Internett som de ville i alle offentlige rom, som inkluderer å ikke snakke med fremmede, ikke enige om å møte med folk de møter på nettet og ikke gi ut personlig informasjon.

online Aktiviteter

I 2006, en skolekrets i Illinois utvidet sin disiplinære politikk for å inkludere ut av skolen Internett-aktiviteter av studenter. Enhver student funnet å være en del av en blogg eller nettside som fremmer upassende eller ulovlig oppførsel ville bli utestengt fra skolen sport og aktiviteter som en måte å holde dem ansvarlig for sin oppførsel på nettet. Enten studenter er villige til å akseptere det eller ikke, har de gjort visse opplysninger tilgjengelig på nettet som kan og vil bli sett av noen. Dette er ikke bare viktig for offentlige videregående skoler, men potensielle college gjennomgang styrene kan se denne informasjonen, eller fremtidige arbeidsgivere, og ta avgjørelser om disse studentene basert off av uforsiktig aktiviteter på nettet.