Internett-sikkerhet Lessons for Kids

Internett-sikkerhet Lessons for Kids


Lære barna å være trygg på nettet blir stadig vanskeligere med den økende populariteten til nettsamfunn, samt tilgang til Internett via elektroniske enheter som mobiltelefoner og konsoller med spill. Å lære barna å bli trygge på Internett, bør foreldrene snakke med barna sine de farene som finnes i den virtuelle verden.

Nettmobbing

Nettmobbing er det lov å trakassere en annen online og kan komme i form av truende, erting eller stalking. Nettmobbing kan involvere flere personer i tillegg. Barn kan oppleve at andre erter dem i grupper eller starte rykter på nettet. Barn kan også finne at en annen har lagt ut en pinlig bilde av dem på nettet også. Hvis barnet ditt er å håndtere nettmobbing, instruere ham om ikke å svare på eller delta i trakassering. Be ham om å ta skjermbilder av trakassering, samt merk dato og tid det skjer. Barn som blir mobbet på nettet av folk som de vet bør informere sine foreldre og skoleledere som kan hjelpe diffuse situasjonen.

Predators

Det finnes en rekke mennesker som kler seg ut som barn på nettet for å få tillit av dine barn. Slike mennesker er kalt rovdyr, når de prøver å overtale barna til upassende situasjoner enten online eller i person. For å beskytte barna mot svindlere, instruere dem til aldri å gi ut sitt virkelige navn, telefonnummer eller adresse på nettet. I tillegg fortelle barna om ikke å snakke med folk på nettet som de ikke kjenner. Barn bør aldri sende bilder av seg selv til andre mennesker på nettet for å beskytte seg mot rovdyr.

Social Networking

Nettsamfunn har åpnet en mengde muligheter for barn til å kommunisere med sine venner og familie. Dessverre, nettsamfunn også tillate folk som ikke vet dine barn til å legge dem til som venner. Legge fremmede for sin venneliste åpner fremmede for barnas oppdateringer om deres oppholdssted og daglige aktiviteter. Be dine barn til å sette strenge personverninnstillinger på sine Facebook eller MySpace-sider, slik at bare venner kan se profilen deres og bilder. I tillegg fortelle dine barn aldri å legge til folk de ikke kjenner, selv om de er venner av venner.

upassende nettsteder

Beskytt barna dine mot upassende innhold ved å lære dem å unngå seksuelt innhold på Internett. Instruere dem til å bruke en Safesearch filter for Google-søk eller Yahoo! Kids å bruke Yahoo! S søkemotor. I tillegg instruere dem til å umiddelbart stenge noen nettsteder som oppgir at de er for modne brukere eller tilstand som brukerne må være 18 år eller eldre. Foreldre kan selv sette foreldrekontroll på hjemme-PC for å hindre at barn får tilgang til upassende nettsteder i hjemmet.