Internett Sikkerhetstips for Preteens

Internett Sikkerhetstips for Preteens


Internett kan være et vindu til læring og sosialisering for preteens, slik at de kan få tilgang til informasjon i løpet av et øyeblikk eller få kontakt med sin familie og venner fra skolen gjennom ulike plattformer. Det kan også være et farlig sted hvor barnet rovdyr lurer, svindel muligheter florerer og nefarious personer tære på sårbarheten til unge mennesker. Ved å utdanne din preteen i Internet sikkerhetstips og sikre at de forstår potensielle farer, internett kan være en tryggere og mer innbydende sted for dem.

Sosiale nettverk kontoer

Gjør noen preteen sosiale nettverk kontoer privat så detaljene kan bare bli sett av aksepterte venner. Mens Facebook, MySpace og de fleste andre sosiale nettverk kontoer krever at brukerne å være 13 år eller eldre, mange yngre barn har kontoer uansett. Hvis de kommer til å ha en, bør kontovarsler gå til en forelder e-postadresse slik at de kan enten godkjenne eller avslå venneforespørsler.

For å lage en konto privat på Facebook, klikk på "konto" på høyre side av hjemmesiden og klikk på "Personverninnstillinger" i rullegardinmenyen. På denne siden kan du se nøyaktig hvem som er i stand til å vise alle aspekter av kontoen, fra bilder og vegg innlegg til kontaktinformasjon og bio. Klikk "Friends bare" å gjøre kontoen synlig bare de du aksepterer som venner.

Names

Lag et falskt navn da han kom medlemskap nettsteder som YouTube, eller på kjendis, musikk eller bok fan nettsteder. Virkelige navn skal aldri brukes fordi det er alltid en sjanse for at farlige personer kan bruke navnene for å finne kontaktinformasjon. Foreldre bør koble sammen disse kontoene til sine e-postadresser, slik at de kan overvåke aktivitet eller godkjenne og avslå venneforespørsler.

Bilder

Aldri sende et bilde til noen på nettet. Bare fordi deres beskrivelse sier de er en ung jente eller gutt betyr ikke at de faktisk er. Barnet rovdyr ofte posere som unge jenter eller gutter i håp om å gjøre en tilkobling på nettet.

Møte Internett Venner

aldri enige om å møte med noen som du har møtt på nettet. Hvis preteens får en melding fra noen ber om å møte i person, bør de fortelle sine foreldre umiddelbart. Hvis foreldrene ikke gjenkjenner den enkelte ber om å møte sine barn, bør de kontakte sine lokale myndigheter. Foreldre kan også rapportere dette til Internet Crime Complaint Center ved å besøke http://www.ic3.gov/default.aspx.

Preteens bør også fortelle sine foreldre om de mottar en melding som gjør at de føler seg ukomfortable. Det er viktig for preteens å vite at de ikke trenger å forholde seg til ting som gjør at de føler seg ukomfortabel på internett, og at alle som sender ubehagelig meldinger er ikke en venn.

Personlig informasjon

Aldri gi ut personlig informasjon som adresse, telefonnummer, navnet på skolen din eller dine familiemedlemmenes navn. Bare legge ut noe så enkelt som et telefonnummer kan tillate enkeltpersoner å få din hjemmeadresse, navn og til og med kriminelle poster og kreditt.