IPad og Keynote synkronisering

Synkronisering dine Keynote-presentasjoner til iPad for mobil bruk krever Keynote for iPad app. Hvis du ikke allerede har dette programmet installert på din iPad, trykker iPad App Store-ikonet og kjøpe dette programmet. Keynote for iPad koster $ 9,99 som av juli 2011, og lar deg lage presentasjoner på iPad samt redigering og presentasjon av eksisterende Keynote-presentasjoner fra datamaskinen.

Wired Sync

Apples anbefalte metode for å få Keynote-presentasjoner på iPad med iOS 4.3 og tidligere operativsystemer er en kablet sync gjennom iTunes. Dette krever å koble iPad til datamaskinen via sin lade / sync-kabel, som forbinder den iPad docking-port til en USB-port på datamaskinen. Når iTunes starter på datamaskinen og gjenkjenner iPad, velger du iPad i "Devices" område, velg deretter "Apps" -fanen. Velg "Keynote" under "File Sharing" område for å åpne filen listen, og deretter dra og slippe datamaskinens Keynote-presentasjon til denne listen. Synkroniser iPad som du normalt ville og filen vil vises på din iPad.

trådløs synkronisering

IPad som kjører iOS 5 og senere versjoner kan synkronisere trådløst via iCloud. IOS 5 ble tilgjengelig for utviklere i juni 2011, og er tilgjengelig for publikum fra høsten 2011 som en gratis oppgradering for dagens iPad-brukere. Hvis iPad kjører en tidligere iOS-versjonen, kan du synkronisere trådløst gjennom en sky lagringstjeneste som iDisk, Dropbox, SugarSync eller boks. Du må installere tjenesten på datamaskinen, samt laste ned gratis følgesvenn app for valgte tjeneste fra iPad App Store. Dra Keynote filen til tjenestens mappe på datamaskinen, eller følge eventuelle andre tjenestespesifikke instruksjoner for fil synkronisering, og deretter åpne iPad app og trykk presentasjonen. Cloud lagring kan holde presentasjonen deg oppdatert med eventuelle endringer på datamaskinen og iPad uten videre manuell synkronisering, i motsetning til iTunes synkroniseringsmetoden.

begrensninger

Keynote for iPad omfatter ikke alle Keynote for Mac-funksjoner. Når du åpner filen på din iPad etter synkronisering, vil du miste noen voice-over fortellerstemme og tilpassede skrifter. Andre visuelle endringer i skred kan forekomme, så sjekk alltid presentasjonen etter synkronisering. Hvis du endrer presentasjonen på iPad og re-Ønskebarn det tilbake til datamaskinen, vil endringene du gjorde påvirke din datamaskin versjon, og du må kanskje legge til eventuelle tapte funksjoner tilbake i presentasjonen manuelt. Så endre navn på iPad versjon hvis du vil beholde den opprinnelige som er.

Hvorfor Sync?

Synkronisering via en skytjeneste generelt virker raskere som en fil overføringsmetode enn e-post til filen til deg selv, som er et vanlig alternativ metode for å få filer til iPad. Keynote-filer kan være ganske stor hvis de har innebygd video og bilder med høy oppløsning, så e-postservere med strenge størrelsesbegrensninger kan ikke tillate at presentasjonen skal sendes til iPad. IPad begrenser andre metoder for filoverføring fordi det har ingen disker eller porter for USB-stasjoner, slik fil synkronisering som det beste alternativet.