iPad Tutorial

iPad Tutorial


Apple iPad tablet gir en enkel måte for deg å få tilgang til Internett, spille spill, lese e-post og besøke nettsamfunn mens du er på farten. Denne bærbare tavle kan brukes omtrent hvor som helst og kan også holde deg oppdatert med alle de tingene som skjer online og offline med bare noen få klikk med fingrene. Hvis du nettopp har kjøpt en iPad, er det viktig at du vet hvordan du setter det opp, synkronisere den og begynne å surfe på Internett.

Bruksanvisning

1 Last ned den nyeste versjonen av iTunes og installere den på datamaskinen. Du trenger denne programvaren til å synkronisere filene på din PC til iPad og konfigurere den etter dine foretrukne innstillinger.

2 Koble iPad til datamaskinens USB 2.0-port med USB-kabelen som fulgte med iPad.

3 Koble iPad til din PC i tilfelle den ikke klarer å gjenkjenne den på første forsøk. Vent til datamaskinen for å gjenkjenne den tilkoblede enheten, og automatisk starte iTunes.

4 Registrer iPad ved å følge instruksjonene på skjermen og synkronisere iPad med video, musikk og andre filer som du ønsker å inkludere fra iTunes-biblioteket. Legg til bilder, bokmerker, kalendere og kontakter om nødvendig. Gå til "Oppsett iPad" skjerm og velg "Synkroniser kontakter, kalendere og bokmerker" for å sørge for at din iPad automatisk synkroniseres med filene på din iTunes når du kobler den opp til din PC.

5 Koble til Internett for å begynne å bla gjennom Safari på iPad. Slå på Wi-Fi-funksjonen på enheten ved å trykke på "Innstillinger" og deretter "Wi-Fi" for å slå den på. Dette vil gi iPad til å oppdage den nærmeste nettverk i sitt utvalg og koble deg på nettet.