iTunes Alarm Feilsøking

iTunes Alarm Feilsøking


Apple iTunes Alarm Clock bruker sanger i et iTunes-bibliotek for å vekke deg i motsetning til klokkene eller piper av klassiske vekkerklokker. Høre en favoritt sang først i morgen kan gjøre oppvåkningen mye mer behagelig. Men å sette en iTunes alarm er mye mer komplisert enn bare å velge tid. Før stole utelukkende på en iTunes alarm, sørg for at du har det satt opp riktig slik at du ikke går glipp av noen viktige hendelser.

nye alarmer

Et vanlig problem med en iTunes vekkerklokke alarm som ikke går av er dag eller kveld innstilling. Det er lett å glemme å justere wake-up tid til å «am» når du setter alarmen natten før. Når du setter en ny alarm, betaler spesiell oppmerksomhet til "am" eller "pm" betegnelse. Frekvens er et annet vanlig problem med nye alarmer i iTunes vekkerklokke. Pass på at du velger hvor ofte du vil at alarmen skal utløses. iTunes vekkerklokke standardinnstilling er "One Time Alarm", så sjekk boksen for "Repeterer Alarm" og plukke de dagene du ønsker hvis du vil at alarmen skal gå av mer enn én gang. Sørg for å sjekke boksen nederst i vinduet for å aktivere vekkerklokke.

Velg en sang

Hvis iTunes vekkerklokke ikke spiller sangene som du ønsker å våkne opp, kan det være fordi programmet ikke spiller fra en spesifisert spillelisten. iTunes vekkerklokke standardinnstilling er å bruke sanger tilfeldig fra en hele iTunes-biblioteket. Du kan imidlertid velge en bestemt spilleliste eller en enkelt sang for at alarmen skal spille. Gjør dette ved å klikke på alarmen og deretter "Alarm" for å se sang alternativer. Du kan velge en spilleliste, eller klikk på en enkelt sang. Du kan også sjekke boksen merket "Shuffle" for å stille inn alarmen til å spille en annen sang fra en favorittspillelisten hver dag.

Preferanser

En alarm som er blitt slått av for tidlig kan gjøre det fordi standardinnstillingen er satt til å drepe alarmen etter 15 minutter. Standardinnstillinger som dette kan gjøre iTunes vekkerklokke mindre effektive. Du kan endre varigheten av alarm, varigheten av pausen og det totale volumet til Generelle innstillinger.

Easy Wake Preferences

En iTunes vekkerklokke alarm som ikke kommer seg så høyt som du ønsker kan gjøre det fordi "Easy Wake» er aktivert. "Easy Wake" er en funksjon som slår på alarmen på et lavere volum og gradvis øker volumet til forsiktig vekke deg. Aktivering av denne innstillingen overstyrer alarmvolum du velger når du setter en ny alarm. Du kan velge startvolum, endelig volum og skalering varighet under preferanser på "Easy Wake».

avanserte innstillinger

Avanserte innstillinger er de viktigste i iTunes vekkerklokke. Når du først laste ned programmet, må du godkjenne den for å vekke maskinen fra dvalemodus. Unnlate å gjøre dette vil hindre iTunes vekkerklokke fra å gå av i morgen. Klikk på iTunes Alarm-ikonet og gå til Innstillinger. Kryss av i boksen for å vekke datamaskinen og deretter klikker du på "Godkjenn" -knappen. Du trenger bare å gjøre dette én gang. Sørg for at boksen for å vekke maskinen alltid sjekkes. Hvis du ikke merker av i denne boksen, må du starte programmet hver gang du slår på datamaskinen. Hvis du glemmer, vil alarmene du har lagret på iTunes vekkerklokke ikke gå av.