iTunes erstatning for iPad

To typer iTunes alternativer finnes for Apples iPad tablet PC - de som brukes til å synkronisere iPad med en datamaskin, og de som du installerer på iPad seg til å spille av multimediefiler. Xilisoft iPad Magic og iPad til Mac Transfer er eksempler på den første typen, mens Amp Music Player og Air Video Free er eksempler på andre.

Xilisoft iPad Magisk

Xilisoft iPad Magic er en iTunes alternativ for Windows-maskiner. I tillegg til fil-overføring og synkronisering evner, dets funksjoner inkluderer iPad backup-støtte, filkonvertering, og en integrert mediespiller med innhold forhåndsvisning evner. For å være kompatibel med Xilisoft iPad Magic, datamaskiner krever minst en 1 GHz prosessor, 256 MB RAM og 50 MB ledig harddiskplass. Xilisoft iPad Magic er kompatibel med Microsoft Windows 7, Windows Vista og Windows XP operativsystem. Det koster rundt $ 45, som i oktober 2011.

IPad til Mac Transfer

IPad til Mac Transfer er et annet iTunes alternativ som du kan installere på datamaskinen for å synkronisere filer med iPad. Programmets funksjoner inkluderer filoverføring, spilleliste etablering og ID3 tag redigering. For å være kompatibel med iPad til Mac Transfer, datamaskiner krever Mac OS X 10.4 eller nyere og 30 MB ledig plass på harddisken. IPad til Mac Transfer er rundt 6 MB i størrelse og koster $ 25.

Amp Music Player

Amp Music Player er en alternativ multimedia spiller som du kan installere direkte på din iPad. Dens funksjoner inkluderer spilleliste skapelse, ett klikk kø og en robust surfing verktøy som lar deg bla gjennom etter sjanger, artist, sangtittel eller album. Amp Music Player har sosiale nettverk integrasjon i tillegg, slik at du kan dele sanger og artister du liker på nettsteder som Twitter og Facebook. Amp Music Player er 19.1MB i størrelse, koster rundt $ 5 og krever iOS 3.0 eller nyere.

Air Video Free

Air Video Free er en videospiller designet for installasjon på iPad og iPhone. Den lar deg streame innhold fra datamaskinen trådløst og se den på skjermen. Dens ekstra funksjoner inkluderer filkonvertering, video-redigering støtte, Wi-Fi og 3G kompatibilitet. Air Video Free er et gratis program som er 2.4MB i størrelse og krever iOS 3.1 eller nyere.