Java Vs. Adobe

Java Vs. Adobe


Hyppige databrukere vil være kjent med navnene "Java" og "Adobe", men de fleste ikke forstår hva de er eller hva formålet de tjener. Java er et programmeringsspråk og Adobe er et markedsledende selskap.

Hva er Java?

Java er et dataprogrammeringsspråk som gir teknologien til å kjøre utallige nettsteder og spill. Java-språket ble utviklet av Sun Microsystems. Java lar programmerere å skrive programvare som kjører på nesten noen annen plattform. Uten Java, ville mange websider og spill ikke åpne eller kjøre skikkelig.

Hva er Adobe?

Adobe er selskapet som oppfant PDF eller PDF-fil. En PDF kan sendes via e-post eller lastes ned fra Internett uten å miste kvalitet. Adobe skaper også programvare som Illustrator og Photoshop som tillater brukere å opprette og manipulere bilder.

kommunikasjonsverktøy

Den universelle programmeringsspråket Java er et viktig verktøy for Web programvare programmerere. Tilsvar Adobe har produsert standard program som brukes for visning og bilder. Adobe-programvare og Java har gjort nettsurfing en enklere oppgave for brukere ved å lage programvare og programmer som snakker til hverandre i et lett forståelig språk.