Java Will not Installer

Hvis Java ikke får installert på maskinen din, er det nesten helt sikkert fordi du har lastet ned feil installasjonsfilen. Java nettstedet oppdager automatisk hvilket operativsystem datamaskinen bruker og gir deg bare den aktuelle filen for nedlasting. Men hvis Java har feilidentifisert ditt operativsystem og tilbød deg feil fil, denne filen kan ikke installeres på riktig måte eller i det hele tatt. For å fikse dette må du gå til Java hjemmeside og manuelt laste ned riktig fil.

Bruksanvisning

1 Åpne nettleseren og gå til Java offisielle nettsted. Du kan bruke hvilken som helst nettleser du ønsker for dette formålet.

2 Klikk på "Downloads", etterfulgt av "All Java nedlastinger her" hyperkobling. Dette vil gi deg en link for alle Java-nedlastinger tilgjengelig på tvers av alle operativsystemer i motsetning til bare én fil for operativsystemet Java.com mener at du kjører.

3 Bla gjennom listen over tilgjengelige Java nedlastinger til du finner den som passer operativsystemet som du kjører. Klikk på sin hyperkobling for å laste ned Java installasjonsfilen for operativsystemet til datamaskinen.

4 Dobbeltklikk på Java-filen. Klikk "Next". Java vil nå installere riktig på operativsystemet, som du nå bruker den aktuelle filen for installasjonsprosessen.