Jeg har AIM & the Webcam Holder Koble Me

Jeg har AIM & the Webcam Holder Koble Me


Webcam integrering tilfører et nytt nivå av intimitet til samtaler på nettet, så lenge du ikke får koblet først. AIM støtter mange webkameraer på markedet, og kan brukes til videosamtaler med alle på vennelisten. AIM er tilgjengelig på både Windows og Mac formater, og brukere av ett format kan chatte med brukere av andre format. Flere problemstillinger kan være ansvarlig for frakoblings problemer med AIM og webkameraet.

Current Software

For å hindre å bli frakoblet når du bruker webkameraet og AIM, er det viktig å laste ned og installere den nyeste versjonen av AOL Instant Messenger for å sikre at du har tilgang til de nyeste feilrettinger for programmet. I tillegg kommer nye funksjoner forskjøvet og lagt til mange nye versjoner av AIM som kan gjøre din video chat opplevelsen morsommere. Den nyeste versjonen av AIM kan lastes ned fra AIM.com.

Systemkrav

AIM krever 128 MB RAM, Internet Explorer 6 eller høyere, og Macromedia Flash på maskinen din. Selv om disse minimumskravene vil kjøre AIM, anbefaler AOL at datamaskinen har minst 512 MB RAM, en mikrofon, høyttaler, webcam og lydkort installert for optimal ytelse i forbindelse med webkameraet.

Webkamera Drivere

Drivere gi grunnleggende instruksjoner til datamaskinen om hvordan maskinvaren er ment å betjene. Akkurat som AIM utgivelser periodiske oppdateringer, oppdatere webcam driverne vil installere eventuelle feilrettinger og kan løse kjente feil med enheten. Du kan få driverne for webkameraet på produsentens hjemmeside.

Internet tilkoblingsproblemer

Generelt Internet tilkoblingsproblemer kan være grunnen til at du blir koblet fra når du bruker webkameraet og AIM. Webkameraer overføre en stor mengde video- og lyddata på Internett-tilkoblingen, som er referert til som "båndbredde". Mengden av båndbredde tilgjengelig for deg er avhengig av din internettleverandør. I tillegg til båndbredde, bør du vurdere å koble til AIM webkamera tjenesten via en kablet Internett-tilkobling for mer stabilitet og høyere hastigheter. En studie utført av Epitiro i 2011 fant at kablet Internett-tilkoblinger utføres raskere enn trådløse internettforbindelser med om lag 30 prosent i gjennomsnitt.