Jeg kan ikke finne .apk for en Android-prosjektet

Før du kan slippe Android program, må du bygge en APK-fil, slik at brukeren kan installere programmet. Hvis du allerede har bygget filen og kan ikke finne det, løsningen på problemet avhenger av hvor du prøver å finne den.

Kan ikke finne APK i Eclipse

Siden Google anbefaler at Android-utviklere bruke Eclipse til å bygge Android prosjekter, problemer med Eclipse er vanlig. Hvis du bygget prosjektet i Eclipse og nå Eclipse kan ikke finne den, må du endre Eclipse egenskaper. Klikk på Prosjekt-menyen og velg "Properties". Klikk på "Android". Fjern haken ved «ls Library". Hvis dette ikke løser problemet, kan du prøve å kopiere kildekoden til et nytt prosjekt og gjenoppbygge APK.

Windows Explorer

For å finne din APK på harddisken Windows bruker Windows Utforsker. Sjekk i din "Mine dokumenter" -mappen og i mappen for programmet du brukte til å skrive prosjektet, som vanligvis ligger i Programfiler-katalogen. Hvis du fortsatt ikke kan finne ditt prosjekt, type ".apk" i søkefeltet. Windows Explorer vil liste opp alle filene på datamaskinen med ".apk" i filnavnet.

Linux

Siden Android kjører på en Linux-kjerne, mange velger å bruke Linux til å utvikle sine Android-prosjekter. Dersom du ikke finner din APK-fil på din Linux harddisken, åpne Hjem-mappen. Trykk "Ctrl" pluss "h" for å avdekke eventuelle skjulte filer og mapper. Skriv ".apk" i søkefeltet og trykk "Enter". Hvis du heller vil bruke kommandolinjen, åpne en terminal sesjon. Skriv "finne / -name" * .apk "og trykk" Enter ".

andre hensyn

Prøv å gjenoppbygge prosjektet igjen. Hvis du gikk bort fra datamaskinen mens prosjektet ble kompilering, er det mulig at du gikk glipp av en feilmelding, og at APK aldri ble bygget. Hvis du har problemer med en annen SDK enn Eclipse, spør programvareprodusenten for å få støtte. Det er mulig at du ikke trenger alt riktig konfigurert.