Jeg kan ikke installere Adobe Dreamweaver på en HP NC6320

Selv om Adobe Dreamweaver for Windows-operativsystemer kan installeres på en kompatibel HP NC6320 bærbar PC, installasjonsproblemer ofte oppstår på grunn av hardware inkompatibilitet og konflikter med andre programmer og applikasjoner. Dreamweaver er avhengig av en guidet installasjonsveiviseren for å installere programmet på riktig måte; men hvis du kjører inn i installasjonsproblemer, gir Adobe løsninger på vanlige problemer.

kompatibilitet

Maskinvarekompatibilitet er en av de vanligste problemene som forårsaker Adobe Dreamweaver installasjonsproblemer på en HP NC6320 bærbar PC, spesielt hvis den bærbare datamaskinen ikke oppfyller programmene systemkravene. System kompatibilitet varierer med forskjellige versjoner, men hvis du bruker Dreamweaver CS5 eller senere, må NC6320 bærbar inneholde en minimumsoppløsning på 1280 x 800 piksler. Som for offentliggjøring, har NC6320 en maksimal oppløsning på 1400 x 1050 piksler, slik at det ikke bør være et problem. Men NC6320 Dreamweaver CS5 eller høyere krever minst 512 MB RAM. NC6320 kan støtte opp til 4 GB RAM, men hvis du bruker mindre enn 1 GB, vil du ha problemer med installering. Minst 1 GB ledig diskplass er nødvendig for å installere programmet. Hvis du kjører ut av diskplass, må du avinstallere programmer og slette unødvendige data for å skape rom for Dreamweaver.

Konflikt

Du vil ofte støte på problemer med å installere en nyere versjon av Adobe Dreamweaver hvis en eldre versjon fremdeles er installert på datamaskinen, særlig hvis den installerte versjonen er skadet eller ødelagt og forårsaker problemer. På en HP NC6320 bærbar PC, åpne Kontrollpanel fra Start-menyen, og klikk deretter på Programmer og funksjoner for å vise en liste over installerte programmer. Klikk Adobe Dreamweaver og klikk på "Avinstaller" -knappen. Når avinstalleringen er fullført, installerer den nye versjonen.

Interferens

Før du installerer Adobe Dreamweaver på HP NC6320 laptop, lukke åpne programmer og applikasjoner for å unngå installasjons forstyrrelser. Adobe også anbefaler å midlertidig slå av sikkerhetsprogrammer, fordi de kan blokkere installasjonsfilen fra å kjøre.

administrative rettigheter

Du må også ha administratorrettigheter for å installere programmet. Adobe Dreamweaver kan ikke installeres på en gjestekonto.