Kan Cricut Design Studio Arbeid på en Mac datamaskin?

Kan Cricut Design Studio Arbeid på en Mac datamaskin?


Cricut Design Studio er et program, designet av Provo Craft, som kommuniserer med en kutter for å produsere utsparinger for håndverket prosjekter. Fra 2011 er det Cricut Design Studio bare kompatibel med Windows-operativsystemer, så det kan ikke brukes med en Mac.

Mac-kompatibilitet

Cricut Design Studio er ikke kompatibel med alle Mac-maskin, så du kan ikke bruke programvaren hvis du bruker en Mac. Provo Craft sier på sin hjemmeside at det kan produsere software slutt for Cricut Design Studio som er Mac-kompatibel, men det er ingen tidsramme for når det kan skje.

Krav til operativsystem

Hvis du har en Windows-maskin, kan du være i stand til å bruke Cricut Design Studio. Versjonene av Windows som arbeider med Cricut Design Studio er Windows XP, hvis du kjører Service Pack 2 eller Windows Vista, hvis du har en 32-bit versjon. Cricut Design Studio vil ikke fungere med Windows i 64-bit versjon.

Andre Systemkrav

I tillegg til riktig Windows-operativsystem, krever Cricut Design Studio annen datamaskin spesifikasjoner før montering. Du må ha en 800 Mhz prosessor eller bedre, en CD-ROM-stasjonen og en USB-port. Datamaskinen må ha minst 100 MB ledig plass på harddisken og 512 MB RAM. Oppløsning må være minst 1024 x 768.

Installere programvaren

For å kunne installere Cricut Design Studio, må datamaskinen oppfyller minstekravene. Når du installerer programvaren fra CDen, må du logge på datamaskinen som administrator, slik at du har full tilgang til datamaskinen. Utnytte bruksanvisningen når du installerer cricuit Design Studio for de beste resultatene.