Kan du bruke Amazon Widgets på Weebly?

Weebly.com er en web-basert nettsted creator som tillater brukere å lage en nettside med dra og slipp-grensesnitt, en rekke maler, en blogg funksjon og en rekke inntekts funksjoner. Weebly.com brukere kan innlemme Amazon widgets i sine nettsteder for å tjene penger som en Amazon Associate. På kort tid kan du legge til Amazon widgets til Weebly.com nettsted.

Bli en Associate

Før du kan legge til Amazon widgets på nettstedet ditt, må du bli en Amazon Associate. Å være advokatfullmektig lar deg sette bannere, widgets og lenker til Amazon.com produkter på nettstedet ditt. Hvis folk bruker disse koblingene til å kjøpe Amazon produkter, får du en avtalt provisjon for at salg. Når kontoen når et visst beløp, vil Amazon sende deg en sjekk, sette pengene inn på bankkontoen din eller sende deg en Amazon.com gavekort, avhengig av hvordan du setter opp din betalingsalternativ.

Finn Widgets

Etter at du er en godkjent førsteamanuensis, har du tilgang til Amazon widgets. Amazon har en rekke widgets tilgjengelig. Finn Amazon widgeten du ønsker å legge til nettstedet ditt. Amazon vil be deg om å innlemme en rekke produkter i widgeten. For eksempel, hvis du ønsker å bruke Carousel Widget, må du velge et utvalg av bøker for å legge til karusellen. Når du legger til ditt valg av bøker, vil Amazon gi deg HTML-kode som du må legge til ditt nettsted.

innlemme Widgets

Når du har valgt dine widgets, innlemme dem i ditt Weebly.com nettsted. Bare kopier HTML-koden som Amazon har gitt. Logg deg på Weebly.com konto og gjør at du er i redigeringsmodus. Fra "Elements" -kategorien, klikk på "Mer" alternativet som er gitt i verktøylinjen. Velg "Custom HTML" boksen som er tilgjengelige på verktøylinjen. Deretter finner sted på nettstedet der du ønsker å innlemme widgeten. Dra boksen ned til siden der du vil at modulen skal vises. Når boksen er på plass, klikker du i boksen og lim inn HTML-koden fra Amazon. Du kan velge om du vil at modulen skal vises på venstre side av denne kolonnen, midten eller høyre side. Klikk utenfor Custom HTML boksen for å angi widget på plass.

publisere

Når du har gjennom widgeten for å sørge for at det ser ut slik du vil den skal vises på siden din, klikk på "Publiser" boksen på Weebly.com området for å publisere den nye widget til siden din.