Kan du bruke YouTube på iPad?

Kan du bruke YouTube på iPad?


YouTube er en av de innfødte apps installert på iPads sammen med e-post, innstillinger, iTunes og andre verktøy apps. Når du spiller en YouTube-video på iPad, inkludert videoer innebygd i andre nettsteder, app justerer for å gi deg en iPad-optimalisert videoopplevelse. Du kan også få tilgang til andre YouTube har gjennom dette programmet.

App funksjoner

IPad YouTube-app lar deg bla gjennom og se YouTube-videoer på iPad. Det tilbyr også raske med ett trykk linker til utvalgte videoer eller dine favoritt valg. Hvis du har en YouTube-konto, kan du laste opp dine egne videoer eller behandle abonnement via app grensesnitt. Applikasjonen støtter også bokmerker, Facebook videodeling og AirPlay via Apple TV.

Mobile Side

Når du besøker YouTube med en nettleser på din iPad, registrerer nettstedet programvare som du er på en mobil enhet. Du blir automatisk omdirigert til YouTubes mobilnettstedet, som har en nedskalert versjon av hele området og mobil enhet-vennlig videoformat. Nettstedet tilbyr mange av de samme funksjonene som app, inkludert muligheten til å logge deg på YouTube-kontoen din, pluss en "Safe søk" alternativ du kan bruke uten å logge inn for å begrense søkeresultatene til videoer egnet for generelle publikum.

video Format

IPad støtter en rekke videoformater, inkludert HTML-5 og H.265, men ikke Flash. Appen og mobilside både gjengi YouTube-innhold i en iPad-vennlig format som ikke alltid er til stede på hele nettstedet. Ikke alle videoer er tilgjengelig i mobile device-kompatible formater, så både YouTube-appen og mobilsiden ikke tillate deg full tilgang til alle offentlig tilgjengelige video på YouTube.

Ved hjelp av YouTube

YouTubes iPad app og mobilside er både berøringsskjerm aktivert og arbeid med gester og kommandoer du bruker for andre programmer på din iPad. Trykk på en video miniatyrbilde for å få tilgang til video, eller trykk i søkefeltet for å gjøre skjermtastaturet vises. Når du spiller av en video, trykker du på skjermen for å vise kontrollene hvis de er skjult, og deretter trykker på noen knapper, for eksempel lek eller pause, og bruke fingeren til å kontrollere glidebryteren for å rulle fremover eller bakover i videoen. Kontrollene automatisk skjule igjen etter noen sekunder.