Kan du gjøre regneark på en iPad?

Flere programmer kan du bruke regneark på en iPad. Du kan bruke programmer som lar deg lese, opprette og redigere kjente regneark typer som Microsofts Excel eller Apples Numbers, eller du kan velge programmer som tilbyr sine egne regnearkfunksjoner som kan eller ikke kan være kompatible med vanlige regneark. Det beste alternativet er avhengig av hvilke funksjoner du trenger fra regneark og hvordan du bruker og dele dem.

tall

Numbers er det eneste regnearkprogram designet av Apple spesielt for iPad. Hvis du bruker Numbers på Mac og ønsker lignende funksjoner på din iPad, ble Apples Numbers app spesielt designet for å gjøre overgangen til iPad lett. Applikasjonen virker på samme datamaskin-basert programvare, men har ikke alle funksjonene. IPad-versjonen av Numbers kan arbeide med tall og Excel-filer, og har flere maler for å lage raske regneark. Applikasjonen har også en lett-å-følge bruksanvisningen bygget innenfor Tall seg slik at du kan se hvordan programmet fungerer som du lærer å bruke det.

Excel-støttet Apps

Microsoft Excel-brukere som finner tall for begrenset eller som ønsker å dele regneark med sine PCer uten filkonvertering problemstillinger vil gjøre best med Documents To Go eller Quickoffice Connect. Begge disse programmene arbeide direkte i XLS eller XLSX filformater, slik at ingen konvertering er nødvendig. Begge lar deg åpne og redigere eksisterende regneark eller opprette nye ark direkte på iPad, og begge sync med populære cloud lagringstjenester for å få regneark til og fra din iPad. Funksjoner inkluderer formatering data og sortering, og legger til formler, legge til og slette kolonner og arbeide med flere ark arbeidsbøker. Documents To Go merker bytte regneark litt mer kompliserte enn de enkle kategorier av Quickoffice Connect, men DTG tilbyr multi-level regneark sorterer og noen ekstra funksjoner for tekstbehandling som Quickoffice Connect mangler, for eksempel ord teller. Både mangler evnen til å lage diagrammer fra regneark, og hvis du ønsker å jobbe med en mal, må du laste den ned til datamaskinen først, og deretter dele arket med iPad.

andre Apps

Nye apps vises i App Store hver dag, så hvis du er ute etter en gratis app eller en som koster mindre enn full-applikasjonene, lese spesifikasjonene nøye. Se etter programmer som tillater multi-level former, tekstformatering, multiple-celle utvalg, og eventuelle andre funksjoner som er viktige for deg. Viktige egenskaper er oppført på app side i App Store, og du kan også trykke på "Utvikler nettsiden" -knappen for hver app i App Store for å finne ut mer informasjon om det aktuelle regneark app. Apps som utviklere utstede periodiske oppdateringer og svar brukerspørsmål på en rask og klar måte er mer sannsynlig å tilby oppgraderinger til sine funksjoner og bruker støtten du trenger for å gjøre mest mulig ut av dine mobile regneark. Apps som eksporterer til vanlige filtyper som CSV vil tillate deg å få mest mulig ut av de dataene du oppretter på iPad.

Bruker

Bortsett fra å vise arbeidsrelaterte regneark på farten, kan et regneark app på iPad lar deg spore reiseutgifter, administrere din økonomi, og selv holde en mobil sjekk register, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å bære et papir register med deg uansett hvor du går.