Kan du konvertere en Photo Story fil til Powerpoint?

Kan du konvertere en Photo Story fil til Powerpoint?


Microsoft Photo Story er et program som lar brukerne lage en film fra fotografier. Microsoft PowerPoint er et program som lar brukerne lage en lysbildefremvisning med bilder også. Konvertering en Photo Story fil i en PowerPoint-fil er problematisk, skjønt.

Filtyper

Photo Story sparer et pågående arbeid som .WP3 filtype, som tillater brukere å lage en digital film fra bildene. Etterbehandling din historie vil gjengi .WP3 filen til en WMV (Windows Media Video), som er en ganske universell filtype som kan spilles i en rekke mediespillere og enheter.

En presentasjon i Microsoft PowerPoint har ikke denne forskjellen mellom en work-in-progress filtype og et ferdig produkt filtype. Du kan lagre PowerPoint-prosjektet i en mengde formater, derimot, inkludert PPT (PowerPoint-presentasjon) og MHT (web side), og individuelle PowerPoint lysbilder kan lagres som en rekke typer bildefiler, for eksempel JPG,. GIF og BMP.

filkonvertering

En Photo Story filen kan ikke konverteres med en omformer verktøy i en PowerPoint-fil. Ingen .WP3 fil konverter finnes for den oppgaven, heller ikke en fil konverter eksistere som vil slå en WMV-fil i en PPT-fil.

betraktninger

En PPT-fil kan konverteres til en WMV-fil, men dessverre kan en WMV ikke konverteres til en PPT-fil. Du kan imidlertid gjøre det nitidige arbeidet med å gjenskape hvert bilde på en Photo Story tidslinje som et enkelt lysbilde i PowerPoint, inkludert tittel og overgang. Du kan også sette inn et ferdig Photo Story-fil inn i en PowerPoint-presentasjon som en spillbar medieklipp.