Kan du laster opp en video til YouTube fra en Acer Netbook?

Kan du laster opp en video til YouTube fra en Acer Netbook?


Med utbredelsen av nettsteder som YouTube og Vimeo, har du rikelig anledning til å laste opp egne videoer til Internett. Det er en trend; en annen er små bærbare datamaskiner kalt netbooks som kan være mindre, lettere og rimeligere enn tradisjonelle bærbare datamaskiner. Med en Acer netbook, har du en datamaskin som kan utføre utallige oppgaver, blant annet, på en begrenset måte, laste opp videoer til YouTube - to trender i ett.

FireWire

Du kan skyte video med et videokamera og deretter koble videokameraet til datamaskinen for å laste opp videoen til et videoredigeringsprogram som Windows Movie Maker. Dette er ikke et alternativ for deg med Acer netbook fordi det ikke er utstyrt med FireWire-porter. FireWire er en kabel som lar deg overføre digital video fra en enhet til en datamaskin, og det er ikke mulig å gjøre med USB-portene som følger med Acer netbook.

eksterne enheter

Hvis du har et videokamera og fortsatt ønsker å laste opp videoen til YouTube, det eneste alternativet for å bruke din netbook er å laste det opp til en annen datamaskin, og deretter eksportere video til en ekstern enhet, for eksempel en minnepinne - hvis video er liten nok - eller en ekstern harddisk. Du kan deretter koble den eksterne harddisken til netbook, logge inn på YouTube, og trekke videoen fra den eksterne harddisken som du gjør med andre filer. Det er ikke akkurat en rask og enkel måte å laste opp en video, men det er en måte å gjøre det.

Filmskaper

Acer netbooks er utstyrt med Windows-operativsystemer, men kan eller ikke kan komme med Windows Movie Maker videoredigeringsprogram. Hvis din ikke, og du ønsker å redigere videoen du har lagret på en ekstern harddisk, må du installere Movie Maker på datamaskinen. Dette er en gratis nedlasting; bare gå til explore.live.com. Hold markøren over "Essentials" -menyen og klikk "Polert filmer. Movie Maker" Klikk på den blå "Download Now" knappen. Du kan deretter importere video du har på den eksterne harddisken ved hjelp av Movie Maker importfunksjon, redigere det til dine spesifikasjoner, og deretter eksportere den til å forberede den for opplasting til YouTube.

Webkamera

Et annet alternativ for å komme inn i spillet for å laste opp videoer til YouTube fra Acer netbook er å bruke webkameraet som er standard på nye Acer netbooks. Dette er mulig for de som har Windows 7, som nye Acer Netbooks gjøre. For å bruke webkameraet video på YouTube, åpen Movie Maker og klikk "Movie Maker", "Capture fra Media Device", og klikk deretter på webkameraet fra listen over tilgjengelige enheter. Deretter kan du redigere video og eksportere den fra Movie Maker for opplasting til YouTube.