Kan du legge til "Kjøp nå" til en Active eBay auksjon?

EBay er "kjøp nå" -funksjonen lar kjøpere til å kjøpe produkter direkte i stedet for å måtte vinne dem ved hjelp av områdets tradisjonelle auksjon format. Du bestemmer om du vil tilby en Kjøp-det-nå pris på elementene når du oppretter hvert element notering. Hvis du bestemmer deg på et senere tidspunkt som du ønsker å tilby Kjøp det nå på et element, kan du revidere oversikt uten å avbryte auksjonen.

Auksjon Creation

Buy-It-Now-funksjonen er vanligvis lagt under opprettelsen av en eBay auksjon notering. Det krever en egen pris oppgis som er minst 10 prosent høyere enn den pris som starter på auksjonen med mindre oppføringen er for en bil i eBay Motors del av nettstedet. Når auksjonen oppføringen er sendt og går live på nettstedet, kan eBay-brukere begynne budgivning på auksjonen selv om du glemte å legge til en Kjøp-It-Now pris.

revisjon oppføringer

Hvis du vil legge til en Kjøp-det-nå pris på en eBay liste som allerede bor, kan du gjøre det ved å revidere oppføringen. Slå opp elementet i "All Selling" delen av "My eBay" og klikk "Revidere" fra drop-down menyen Handlinger for varen notering. Auksjonen notering redigering side åpnes, slik at du kan gjøre endringer i oppføringen etter behov. Skriv inn en Buy-It-Now pris og klikk på "Send" for å lagre den reviderte liste med fast pris alternativet.

restriksjoner

En Buy-It-Now pris kan ikke legges til en auksjon som allerede har mottatt bud; ved tilgang til revisjon siden, muligheten legge til en fast pris vil bli nedtonet. Revisjonen også må gjøres med minst 12 timer igjen på auksjonen, som muligheten vil ikke være tilgjengelig hvis auksjonen slutter i mindre enn 12 timer. Buy-It-Now prisen må være høyere enn $ 0,99 og oppfyller 10 prosent kravet i forhold til startbudet.

Relisting et element

Hvis budene har allerede mottatt eller det er mindre enn 12 timer igjen på auksjon, kan du avbryte auksjonen og relist det å legge en Kjøp-It-Now pris. Hvis mindre enn 12 timer igjen, må auksjonen har noen bud på den for å bli kansellert. Hvis du vil avbryte et bud, besøk eBays "End My Listing Tidlig" form og skriv inn varenummeret for auksjonen. Klikk på "Avbryt Bud og End Listing tidlig" hvis det er bud på varen og mer enn 12 timer igjen på oppføringen. Klikk på en grunn for å kansellere og sende inn forespørsel. Når auksjonen notering er kansellert, relist elementet og legge til en alternativ Buy-It-Now til ny oppføring.