Kan du oppgradere RAM i en eMachine?

Øke datamaskinens minne kan øke datamaskinens pålitelighet og ytelse dramatisk. Hvis datamaskinen din er eldre, sjansene er gode for at den har nok minne til å kjøre eldre versjoner av programvaren. Hvis du har oppgradert operativsystemet eller programvaren, men den opprinnelige minnekonfigurasjon kan ikke være nok for nyere programmer. Oppgraderer datamaskinens minne er ikke vanskelig.

Emachine Oppgraderinger Minne

Minnet i eMachines bærbare og stasjonære maskiner kan oppgraderes. eMachines ble kjøpt av Gateway i 2004. Det første skrittet for å oppgradere datamaskinens minne er å finne ut hvilken type minne er allerede installert. I noen datamaskiner, kan du bare har to spor for minnemoduler, og disse sporene kan være full. For eksempel, hvis datamaskinen har 512 megabyte (MB) av Random Access Memory (RAM), kan du ha to 256MB minnemoduler, eller du kan ha en enkelt 512 MB minnemodul. Det er to måter å lære din nåværende minne er konfigurert: Fysisk jakt eller kjører et minne analyseprogram.

Å fysisk se på dine minnemoduler, må du åpne datamaskinen din sak. Før du åpner datamaskinen din sak, slå av datamaskinen og trekk ut strømforsyningen. Hvis du bruker en bærbar PC, ta ut batteriet. Fysisk ser er best hvis du vet hva en minnemodul ser ut. Minnemoduler i stasjonære datamaskiner er lange boards som skli inn i en kontakt på hovedkortet. Se etter 2 1 / 2- til 3-tommers lange moduler med låsemekanismer på begge sider. Laptop-minne er kortere. I mange bærbare datamaskiner, er minnemodulen plasseringen som er angitt på undersiden av datamaskinen. Se i eMachine dokumentasjon for laptop minneplassering. Fjern en av modulene ved enten å trykke ned på låsene eller bevegelige metall fangster til siden. Skriv ned informasjon om eventuelle etiketter på minnemodulene, og ta dem med deg når du kjøper en minneoppgradering.

Mange online minne leverandører tilbyr nedlastbar programvare som vil undersøke datamaskinen og forteller deg om din nåværende minnekonfigurasjon. Disse pakkene sjekk også datamaskinen og operativsystemet, og anbefaler kompatible minneoppgraderinger.

Hvis datamaskinen har bare en minnemodul, kan oppgradere minnet være så enkelt som å legge en annen kompatibel modul. Hvis datamaskinen har allerede to minnemoduler, men trenger du å fjerne dem og erstatte dem med høyere kapasitet moduler.