Kan du plassere annonser på nettstedet ditt?

Mer enn $ 20000000000 skifter hender hvert år i den elektroniske reklamebransjen, ifølge en rapport fra 2009 fra teknologi nettstedet Techcrunch. Den elektroniske reklamebransjen er åpen for nesten hvem som helst, og hvis du eier en nettside, kan du bruke den til å generere penger ved å vise annonser. Med innsats, kan du selv finne at nettstedet kan bli en fulltids virksomhet venture.

Fordeler med Advertising

Fordelen med å sette reklame på nettstedet ditt er at du kan tjene penger. Avhengig av antall besøkende at nettstedet mottar, kan penger tjent være nok til å betale hosting regningen. Hvis du har et produktorientert nettside som en samling av vurderinger, kan de pengene som du tjener fra annonsering være nok til å snu nettsiden til en full-fledged virksomhet.

Ulempene ved annonsering

I enkelte folks øyne, kan reklame redusere troverdigheten til et nettsted. Dette kan være spesielt skadelig når nettstedet er nytt og det primære målet er å tiltrekke seg nye besøkende. Et nettsted med en høy andel av annonser til innhold kan sees på som en spam blogg eller "splog." For å unngå å gjøre et negativt inntrykk på de besøkende, er det viktig å favorisere innhold over reklame når utformingen av nettstedet layout.

Typer reklame

De to vanligste typene av nettstedet reklame er bannere og affiliate linker. Lønnen for innlegging bannerannonser på et nettsted er vanligvis lavere, men du mottar betaling hver gang en besøkende klikker på en banner. Lønnen for affiliate markedsføring er vanligvis høyere, men du mottar betaling bare når noen gjør et kjøp gjennom en av koblingene. Eksperimenter til du finner den rette typen reklame for innholdet, layout og publikum på ditt nettsted.

Hvordan bruke Annonser

I de fleste tilfeller må du søke om godkjenning til et annonsenettverk eller agentprogrammet. Lederen av programmet vil sjekke nettstedet for å sikre at det oppfyller selskapets kvalitetsstandarder før godkjenne deg. Derfor er det i din beste interesse å ha rikelig med innhold og en tiltalende webdesign før du setter i gang. Når du er godkjent, kan du legge inn annonser ved å koble til et selskaps produkter eller kopiere og lime inn koden for bannerannonser. Hver online markedsføring programmet er forskjellig, så les bruksanvisningen nøye før du legger inn annonser for å sikre at klikkene og salg spores nøyaktig.