Kan du slette ordrehistorikk på Amazon?

Kan du slette ordrehistorikk på Amazon?


Amazon er verdens største Internett-forhandler. Som de fleste nettbutikker, holder Amazon en oversikt over alle dine kjøp. Mange murstein og mørtel butikker også gjøre dette, gjennom bruk av medlemskap eller lojalitetskort. Bestillingen historie kan ikke slettes, men hvis du har bekymringer for personvernet om shopping vaner, det er skritt du kan ta for å øke personvernet.

Bruk flere kontoer

Din Amazon-konto er knyttet til din e-postadresse. Du kan sette opp flere kontoer, eller lukke en konto og åpne en annen, ved å bruke alternative e-postadresser. Når en konto er stengt, du kan ikke få refusjon, og vil ikke være i stand til å re-laste ned elementer som e-bøker. Ved hjelp av en annen Amazon-konto vil også påvirke relaterte tjenester som Associates og Cloud Drive.

Stopp surfing og deling

I tillegg til å spore alle kjøp, sporer Amazon og viser leserloggen når du er på stedet. Dette kan slås av og historien slettet. For å klare dette, må du logge inn, gå til "Din konto", velg "Dine anbefalinger," og velg "Din leserlogg." For ekstra privatliv, hvis du har koblet din Twitter og Facebook-kontoer, koble dem gjennom Kontoinnstillinger. Sosiale kontoer er frakoblet som standard, men kan knyttes manuelt eller kanskje lenker automatisk hvis du registrerer deg for enkelte tjenester eller kampanjer.