Kan du spille spill på satellitt Internett?

Kan du spille spill på satellitt Internett?


Satellitt-baserte Internett-tjenesten er en flott online alternativet, men det kan hemme seriøse spillere, avhengig av valg av spillet. Satellitt gir mer båndbredde å bruke, men den har et problem med ventetid, noe som er et mål på hvor lang tid det tar en pakke av testdata for å reise fra datamaskinen til vertsmaskinen og tilbake. Noen single-player spill vil ikke bli berørt i det hele tatt, mens andre typer interaktive spill, inkludert førstepersons skytespill (FPS) spill eller Massive Multiplayer Online Role Playing Games (MMORPGs), har varierende grad av etterslep i spillet, noe som påvirker din karakter ytelse.

Ventetid og Lag

Problemet med satellittsystemer er signalet fra datamaskinen reiser fra fatet opp i atmosfæren over 22.000 miles til satellitten, spretter deretter tilbake til jorden til kontoret av satellitten selskap hvor forespørselen blir utført over vanlige kablede tilkoblinger og deretter sendt tilbake opp til satellitten til å sprette tilbake til huset ditt. Ideelt sett tar dette om et halvt sekund. Legg inn ekstra trafikk eller vær forstyrrelser, og det vil ta betydelig lengre. Med kabel overføringen er nesten umiddelbar i 50 millisekunder til 150 millisekunder rekkevidde. Med satellitt, vil pakken måler 600 millisekunder til 800 millisekunder. Dette betyr i en en-til-en FPS, er satellitt-spilleren nesten åtte ganger langsommere, henger etter kabel-spilleren.

Enkeltspiller og flerspiller-spill

Det er mange steder på internett som tilbyr spill som ikke er berørt i det hele tatt med ventetid. Denne typen spill er tradisjonelt den single player spill som Word, Bookworm eller Bejeweled. Latency har liten skadelig effekt på disse typer spill fordi de ikke krever en umiddelbar reaksjon på Internett og er avhengige av Java eller Flash programmering i nettleseren din. Multiplayer interaktive spill som sjakk og poker også fungere godt av samme grunn.

FPS

De FPS spill lider verste fra lag og treg responstid. Spill som Halo, hvor du slår deg sammen med andre over hele verden og kjempe mot fienden, er avhengig av split-andre timing. Hvis du er noen få sekunder bak handlingene til laget ditt, får karakteren din utryddet oftere. Du kan fremdeles spille disse spillene med satellitt Internett, men du vil sannsynligvis bli frustrert under spillet.

MMORPGs

En MMORPG er vanligvis turbasert eller interaktiv på en måte som ikke er så krevende som en FPS. Populære online MMORPGs er World of Warcraft, Second Life og Everquest 2. Med mindre du er involvert i direkte spiller-til-spiller kamp modus, er det liten sjanse for at latency vil føre til noe etterslep i din oppfatning av spillet.

Å gjøre FPS Work

Hvis du ikke ønsker å gi opp din favoritt FPS online spill, oppsøke andre FPS spillere som spiller på oppringt Internett-tilgang; de vil ikke ha raskere hastigheter på kabel Internett-aktører, slik at du og din nye lag vil ha lignende responstid, og problemet med satellitt Internett-lag vil ikke saken.