Kan Facebook grupper har Nettlinker?

Kan Facebook grupper har Nettlinker?


Facebook-grupper opererer ikke på nøyaktig samme måte som personlige profiler, men mye av det samme innholdet kan deles på begge. Akkurat som på en profil, er bilder, videoer og linker alle enkelt deles med andre Facebook-brukere som ser på gruppesiden. Lenker postet på veggen er ikke permanent, mens en link lagt til gruppens beskrivelse vil gjelde til den slettes manuelt.

vegg Linker

Veggen på en Facebook-gruppe profilerte fungerer mye som det av en persons profil vegg. Den "Share" verktøylinjen over veggen lar plakater velge hvilken type innhold de ønsker å legge, inkludert lenker. Ved å klikke på "Lenker" -ikonet i Del verktøylinjen bringer opp et felt hvor koblingen er lett skrives manuelt eller limt inn fra datamaskinens utklippstavle. En link lagt til konsernets veggen vil være i toppen av veggen når utgangspunktet lagt ut, og bevege seg nedover som nyere innlegg er opprettet på veggen.

permanente Lenker

Facebook-grupper har ikke et avtrykk delen for å vise nettsteder permanent som en personlig profil gjør. Gruppene, men har en beskrivelse felt der en web-kobling kan legges inn. Beskrivelsen av gruppen vil vises til potensielle medlemmer på toppen av skjermen sin, over veggen. Koblingen vises i blå tekst, mens resten av beskrivelsen vil være i svart, noe som gjør koblinger lett identifiseres.

Link privilegier

Enhver gruppe medlem får lov til å legge ut en link til gruppen veggen. Fordi bare administratorer har lov til å redigere en gruppe, administratorer alene kan legge en link til beskrivelsen av gruppen. Potensielle medlemmer er kun lov til å se beskrivelsen av en gruppe dersom personverninnstillingen for gruppen er satt til å åpne eller lukket. Hvis en administrator legger en link i beskrivelsen for en hemmelig gruppe, kan ikke-medlemmer ikke se den.

åpning Lenker

Uansett hvor en web-kobling er plassert på en gruppe side - veggen eller beskrivelse avsnitt - når en bruker klikker på linken åpnes i et nytt nettleservindu eller fane. Linken vil aldri åpne i samme nettleservinduet som holder Facebook-gruppe, tvinger brukerne til å navigere bort fra gruppen.