Kan Firefox & IE8 skal installeres på samme tid?

Kan Firefox & IE8 skal installeres på samme tid?


Firefox og Internet Explorer kan både bli installert på et system samtidig uten problemer. Nettlesere er i stand til å kjøre ved siden av hverandre uten noen store problemer og kan dele den samme Internett-tilkobling uten å forstyrre hverandre. Alle nettlesere installert på systemet bør settes til å automatisk oppdatere seg for å sikre at de nyeste sikkerhetsoppdateringer og feilrettinger er brukt.

Installere Firefox

Den nyeste versjonen av Mozillas Firefox-nettleser er tilgjengelig for nedlasting fra mozilla.com. Kjør installasjonsfilen og følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen. Under installasjonsprosessen vil du bli bedt om å velge en målmappe for programvaren og får valget om å legge en snarvei på skrivebordet. Når programmet er installert Firefox kan startes enten fra Start-menyen eller skrivebordet snarvei. Program oppdatere innstillingene er plassert under Update fanen på siden Avansert i dialogboksen Alternativer.

Installere Internet Explorer

Besøk Microsofts nettsted på Microsoft.com for å laste ned og installere den nyeste versjonen av Internet Explorer. Følg hvert trinn i installasjonsveiviseren for å sette opp Internet Explorer på PCen og konfigurere startmenyen og skrivebordet snarvei alternativer. Nettleseren er lansert gjennom noen av lenkene opprettet under installasjonen. Oppdater innstillinger for Internet Explorer finnes i Windows Update komponent i Kontrollpanel. Oppdateringer for leseren å følge de samme reglene for oppdateringer til operativsystemet som helhet.

Stille Standard Browser

Firefox og Internet Explorer både kan installeres samtidig, og kan kjøres samtidig uten problemer. En av nettlesere installert på systemet ditt må være utpekt som standard en - med andre ord, nettleseren som automatisk starter når du følger en web-kobling i et annet program eller åpne en HTML-fil. Åpne Kontrollpanel fra linken på Start-menyen og velg "Programmer" og "Angi standardprogrammer" for å finne siden relevante innstillinger.

Mer informasjon

Ytterligere informasjon på begge nettlesere kan finnes fra deres respektive nettsider og fra dokumentasjonen som følger med hvert program. Både Mozilla og Microsoft portaler gir feilsøkingstrinn for å prøve å løse problemer og mer informasjon om de ulike måtene som nettlesere kan konfigureres og tilpasses. Andre nettlesere som Google Chrome, Opera og Apples Safari kan også installeres sammen med Firefox og Internet Explorer.