Kan ikke koble til Internett med det trådløse Laptop

Kan ikke koble til Internett med det trådløse Laptop


De fleste bærbare datamaskiner kan kobles direkte til en Internett-forbindelse via et trådløst signal. Men hvis den bærbare datamaskinen ikke klarer å koble til eventuelle Wi-Fi-nettverk du trenger for å feilsøke situasjonen. Mulige problemer mottakeren blir slått av og feil passord blir skrevet inn i Wi-Fi-nettverk. Du kan vanligvis løse problemet med noen feilsøkingstrinn.

Bruksanvisning

1 Slå av laptop, la den av for en liten stund, og slå deretter på maskinen igjen. Noen ganger kan en datamaskin ikke starter på riktig måte, slik at omstart av systemet ofte løser dette problemet.

2 Høyreklikk på trådløsikonet i nedre høyre hjørne av skrivebordet, og velg deretter "Aktiver" fra pop-up vindu. Dette sikrer den trådløse mottakeren er slått på.

3 Få tilgang til trådløse nettverk i området ved å høyreklikke på trådløsikonet, og velg "Søk etter tilgjengelige trådløse nettverk." Kontroller at nettverket du ønsker å delta er valgt, og skriv inn ønsket passord. Hvis feil passord, er datamaskinen ikke kommer til å få tilgang til Wi-Fi-signal.

4 Koble datamaskinen til et kablet Internett-tilkobling, og naviger til den bærbare produsentens hjemmeside. Når det velg "Support" alternativet, etterfulgt av "Downloads" (også kalt "Drivere og nedlastinger"). Velg den bærbare datamaskinen du bruker og operativsystemet, og velg deretter sjåføren notering siden av trådløse alternativet Internett-tilkobling. Dette laster ned den nyeste Wi-Fi-mottaker driver til datamaskinen. Hvis føreren ikke er up-to-date, eller om den har blitt fjernet fra datamaskinen, systemet er ikke til å koble til det trådløse signalet. Når filen er lastet ned, dobbeltklikker på filen, følg instruksjonene i installasjonsveiviseren, og velg "Install" for å installere driverne på datamaskinen.