Kan iPad Les PDF-filer?

IPad er en tablet datamaskin produsert av Apple, og er i stand til å betjene en rekke datamaskin og trådløse funksjoner. IPad har to operativsystemer som gjør at den kan lese Macintosh og PC Windows dokumenter, inkludert Adobe Acrobat.

postvedlegg

Hvis PDF-dokumentene er mottatt som e-postvedlegg på iPad, kan brukeren åpne dem i e-postprogrammet til å lese dem. Dette er en grunnleggende funksjon er innebygd i den iPad system og tilbys uten behov for spesiell programvare. PDF-dokumenter åpnet som postvedlegg har skrivebeskyttet evner og kan ikke endres.

applikasjoner

For iPad brukere som ønsker å vise store PDF-dokumenter, eller har mer PDF-funksjonalitet alternativer tilgjengelige for dem, må Goodreader program lastes ned og installeres på iPad operativsystem. Goodreader er et spesialisert program som støtter innfødte lesbarhet av PDF-dokumenter, og lar brukerne understreke og markere innhold i PDF-dokumentet. Goodreader ikke kommer forhåndsinstallert på iPad, slik at brukerne må betale en ekstra kostnad for programmet.

iTunes

Brukere kan kjøpe og laste ned Goodreader gjennom iTunes, og ha den tilgjengelig for dem rett på sine iPads nesten umiddelbart.