Kan jeg bruke en iPad Wi-Fi Med en Edge-kort enhet?

Wi-Fi-versjonen av Apple iPad er i stand til å koble til noen form for trådløst nettverk. Trådløse kort som Edge-kort kan gi fordeler og ulemper for brukerne. Hvis du har planer om å bruke et trådløst kort med iPad, vurdere dine bruksbehov og hvilket nivå av ytelse du trenger fra enheten.

portabilitet

I motsetning til hjemme trådløse nettverkskort, Edge kortene gir praktisk talt uendelige mengder portabilitet. Mens hjemme trådløst nettverk krever at brukerne å holde seg innenfor den kringkasting rekkevidden til en ruter, Edge kort produsere et nettverk for eget bruk. Nivået på portabilitet avhenger av din nåværende posisjon, fordi Edge kort stole på eksisterende mobilnettverk. Edge kortene vil ha redusert ytelse i områder med dårlig mobil mottak.

Koste

Siden trådløse nettverk er privatdrevet, koster det ingenting for deg å koble iPad til en. Fordi Edge kort avhenge av mobiltelefonleverandører, må du ta høyde for en ekstra månedlig avgift. For eksempel operatører som Verizon har separate gebyr planer for 3G og 4G Edge-kort.

Hastighet

Fordi Edge har blitt predated av raskere trådløse data standarder som 3G og 4G, vil ytelsen trolig være treg når iPad er koblet til Edge-kort. Til sammenligning, mens ytelsen til private trådløse nettverk vil være avhengig av nettverket eiers Internett-hastighet, vil det trolig være raskere. For eksempel, mens mobildata ytelse varierer fra sted til sted, gjennomsnittlig hjem Internett-hastigheter i 2009 var rundt 3,9 Mbps. I kontrast, gjennomsnittlig datahastigheter 3G er rundt 1,94 Mbps.

Alder

Edge alder som et nettverk standarden gir noen ulemper for brukerne. Siden de fleste operatører har gått fra Edge til 3G og 4G mobile datastandarder, støtte for Edge enheter er nærmest ikke-eksisterende. I tillegg gir Edge mye tregere ytelse sammenlignet 3G for brukerne.

Søknad

De nedlasting og opplasting hastigheter som tilbys av en Edge trådløst kort er begrenset, men de kan være effektive for brukere i visse situasjoner. For eksempel vil brukere som bare forventer å bla gjennom enkle websider på en iPad sannsynligvis være fint med Edge, som nettsurfing bruker en liten mengde data. Brukere som ser data krevende innhold, for eksempel streaming av musikk eller video, må mest sannsynlig å finne et lokalt trådløst nettverk, som Edge vil gi utilstrekkelig båndbredde.