Kan jeg ha flere YouTube-kontoer?

Hvis du nettopp har funnet en morsom om enn banning-laden stand-up rutine på YouTube, oddsen er du ikke kommer til å ha det på samme liste som video av ditt barns bursdagsselskap. Heldigvis for deg, kan YouTube-brukere til å ha mer enn én konto. Så lenge du ikke bryter YouTubes vilkår for bruk, kan du potensielt ha et ubegrenset antall kontoer.

YouTube

YouTube er en online videodelingstjeneste som lar brukerne se, dele og kommentere videoer. Registrerte brukere kan laste opp sine egne videoer og link favoritter til sin konto. De uten en konto kan fortsatt vise innhold, men de kan ikke legge inn sine egne. Medlemskap er gratis og krever litt mer enn en gyldig e-postadresse.

kontoer

Når du registrerer en YouTube-konto, oppretter du en unik bruker-ID og får mulighet til å laste opp innhold til YouTube-kanalen. Så lenge du har nok e-post for å registrere, er det teoretisk sett ingen grense for hvor mange YouTube-kontoer du kan gjøre. YouTube-kontoer som bryter selskapets vilkår for bruk kan bli suspendert eller utestengt, spesielt etter flere lovbrudd.

kanaler

En YouTube-kanal er depotet for en konto innehaveren opplastede videoer. En kanal kan potensielt holde absolutt alt, så lenge det ikke bryter med YouTubes vilkår for bruk. Det kan være videoer fra en ferie, en fest, en hjemmelaget musikkvideo for en garasje band, eller til og med fullt utviklet uavhengig viser. Per dato for offentliggjøring, gjør YouTube bare én kanal per konto - noe som betyr at hvis du vil ha en kanal for den nye komiserien om en snakkende sko, men vil ikke ha det med at video av din venns bryllup, må du å starte en egen konto.

plusses

Å ha flere YouTube-kontoer kan du compartmentalize videoene du laster opp, favoritt og utsikt. Ikke bare kan du holde innholdet som kanskje ikke mesh godt sammen fra hverandre, kan du holde videoene du vil heller ikke dele med alle du kjenner privat. Hvis du "favorittmerket" din favoritt scene fra «Hellraiser», oddsen er at du ikke vil at barna å finne den på YouTube-kontoen. Eller kanskje din skyldig hemmelig glede er å se på noen viktige scener fra "Jersey Shore", når du vet at vennene dine kan erte deg til å ingen ende på det. Uansett årsak til å skille innhold, dette vil sikre et ekstra nivå av privatlivets fred om hva du se og laste opp på YouTube.

minuser

På den annen side, hvis du ender opp med å skape et mangfold av YouTube-kontoer, vil du også nødt til å ha eller opprette en rekke e-postkontoer. Derfra må du holde oversikt over hvilke e-posten går til hva YouTube-kanal, hvilken konto du "favorittmerket" eller lastet opp hva video på og mer. Graden av detaljstyring kreves vokser eksponentielt for hver konto du legge til, og kan til slutt bli overveldende. Også kontoer brukes sjeldnere enn andre etter hvert kan forfalle til forsømmelse, og eventuelle endringer i innhold som følge av YouTubes vilkår for bruk kan gå ubemerket for lange perioder av gangen.