Kan jeg lage et prosjekt tidslinje Med Google Docs?

Kan jeg lage et prosjekt tidslinje Med Google Docs?


Med Google Docs, får du mange verktøy som kan brukes til å forbedre effektiviteten på arbeidsplassen og holde folk på timeplanen. Google Docs inkluderer også flere verktøy som kan brukes til å holde en rekke ulike prosjekttidslinjer, fra de mest grunnleggende til det mest detaljerte. Du kan deretter dele disse tidslinjer med kolleger via e-post invitasjoner og med tillate noen få utvalgte til å redigere dem som prosjektet skrider frem. Lære hva hver tjeneste i Google Docs kan gjøre kan føre til at du sparer tid og utallige hodepine.

dokumenter

Den grunnleggende tjeneste (og navnebror av Google Docs) som tilbys av Google Docs, dokumentet, kan brukes til å lage en fyldig og detaljert prosjekt tidsplan for alle som er involvert med den nevnte prosjekt for å referere til når du ser gjennom filen. Videre kan du invitere bestemte personer, for eksempel prosjekt fører, for å kunne redigere filen mens du setter andre til å bare være i stand til å vise det. Mens en grunnleggende Google Doc kan mangle den visuelle lettere å forstå at et regneark eller kalender ville, det kan du bedre skissere hva som må gjøres og når det skal være ferdig.

regneark

Regneark er nyttige for å gi et visuelt hjelpemiddel til din timeplan som bedre kan vise deg og de som kan hjelpe deg på ditt prosjekt hva som er gjort, hva som må gjøres og hva som er viktigst å være ferdig. Dessuten vil Google Dokumenter lagre dine endringer som du gjør dem, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å miste for mye arbeid hvis nettleseren krasjer. Med et regneark, kan du ytterligere definere hva som er viktigst ved å markere denne informasjonen med forskjellige farger.

Egendefinerte definerte~~POS=HEADCOMP maler

Hvis du ikke har tid (eller energi) til å lage en helsides regneark eller skrive ut et tungt detaljert timeplan i et Microsoft Word-dokument, laste ned noen av de mange maler lett tilgjengelig fra Google Dokumenter Mal Gallery. Det er tusenvis av maler tilgjengelig fra grunnlinjene til detaljerte kalendere, som alle kan brukes i Google Docs profil gratis.

For å få tilgang til disse malene, klikker du på "Create New" og deretter velge "fra mal."