Kan jeg laste ned e-bøker fra biblioteket mitt på Kindle?

Kan jeg laste ned e-bøker fra biblioteket mitt på Kindle?


Kindle er en Wi-Fi - aktivert håndholdt enhet ved hjelp av Kindle-programvare for å tillate brukeren å laste ned og nyte digitalisert tekst, simulere det handler om å lese fra papir. Foreløpig kan en Kindle brukeren kjøpe og laste ned e-bøker direkte fra Amazon Kindle butikken, men snart vil de også ha muligheten til å sjekke ut e-bøker direkte fra sitt lokale bibliotek, takket være Kindle Bibliotek Utlån program.

Kindle Library Lending Program

Kindle Bibliotek Utlån er et program planlagt å lansere i 2011 som vil tillate brukere å låne e-bøker fra over 11 000 ulike biblioteker i USA. Enhver Kindle bruker, uavhengig av om de har en Kindle-enhet eller en Kindle-app på en annen enhet, vil ha tilgang til denne nye Kindle Bibliotek Utlån program uten å måtte oppgradere maskinvaren.

Kindle Bibliotek Utlån Process

Brukeren vil kunne bare gå inn i sitt lokale bibliotek, koble til internett via bibliotekets trådløse nettverk, og sjekk ut en e-bok fra bibliotekets utvalg akkurat som de ville en vanlig bok. Når en bok er sjekket ut, blir den tilgjengelig for å lese umiddelbart. Som en ekstra bonus, hvis brukeren noen gang kjøper en bok fra Kindle butikken som de tidligere har sjekket ut fra et bibliotek, personlige notater som de gjorde i bibliotekets eksemplar blir automatisk overført til den kjøpte kopien.

Bestemmelser og begrensninger

Hver av de 11.000 biblioteker som deltar i programmet vil ha sin egen unike utvalg av bøker tilgjengelig, samt sine egne retningslinjer for hvor lenge en bok kan lånes. Kindle er for tiden arbeider med Overdrive, en leverandør av digitalt innhold til biblioteker, for å bringe dette programmet til så mange biblioteker som mulig.

Kindle Apps for Smartphones og Tablets

Hvis du ikke eier en Kindle, kan du likevel dra nytte av Kindle Bibliotek Utlån, samt alle andre Kindle funksjoner, ved å laste ned den aktuelle Kindle app for Android, Blackberry, iPad, iPod touch, iPhone, PC, Mac eller Windows telefon.