Kan jeg laste ned Google Chrome på en CD?

Googles Chrome-nettleser er tilgjengelig for gratis direkte fra Google hjemmeside. De fleste brukere laste ned programvaren direkte til datamaskinen der de ønsker å bruke den. Noen ganger, derimot, må du kanskje programvaren på CD for å installere på en datamaskin uten en nettleser for å starte nedlastingen. Chrome er tilgjengelig for nedlasting slik at du kan lage din egen CD.

Nedlasting av Google Chrome

Googles nettleser, Chrome, er tilgjengelig for nedlasting fra Googles nettsted på google.com/chrome. Fra nedlasting nettsted, velg språket du ønsker, og klikk på "Last ned Google Chrome" -knappen. Etter å ha lest og akseptert vilkårene for tjenesten, vil nedlastingen automatisk. Google vil oppdage det gjeldende operativsystemet og laste ned riktig versjon for systemet. Hvis du trenger å laste ned en annen versjon enn dagens system, klikk på linkene for de andre versjonene i bunnteksten på siden.

Brenne en CD

En du har lastet ned EXE-fil for Windows eller DMG-fil for Mac OS X, kan du brenne filen på en CD. På en Mac, vil du finne DMG-filen enten på skrivebordet eller i nedlastingsmappen. På en PC, vil du finne .ext filen i nedlastingsmappen. For å installere Chrome på en annen maskin, drar du EXE eller DMG-filen til skrivebordet på din Windows eller Mac OS X-maskin. Deretter dobbeltklikker på filen for å starte installasjonsprosessen. EXE-fil fungerer bare på Windows, og DMG-filen fungerer bare på Mac OS X-maskiner.

Systemkrav

For å kjøre Google Chrome, trenger du en PC med en Intel Pentium 4 eller nyere prosessor som kjører Windows XP Service Pack 2 +, Windows Vista eller Windows 7. Mac-brukere med en Intel-prosessor som kjører Mac OS X 10.5.6 eller nyere operativsystem kan også bruker Chrome. Linux-brukere må br kjører Ubuntu 10.04+, Debian 6+, Opensuse 11.3+ eller Fedora Linux 14 med en Intel Pentium 3 / Athlon 64 eller nyere prosessor. Alle datamaskiner trenger minst 128 MB RAM og 100 MB ledig plass for å kjøre Chrome.

Chrome-utvidelser

Når du har installert Chrome, og er koblet til Internett, kan du gå til Chrome Nettmarked for å laste ned gratis og betalt utvidelser for å utvide og forbedre Chrome-nettleseren. Noen utvidelser legge meldinger og detaljer på verktøylinjen din, for eksempel e-postvarsler for oppdateringer Gmail konto eller vær. Andre utvidelser forbedre nettjenester som ser Netflix eller spille online spill.