Kan jeg legge Adobe Mobile til min iPad?

Kan jeg legge Adobe Mobile til min iPad?


Hvis du ikke klarer å delta på et forretningsmøte i person, men du fortsatt trenger å delta, kan du foretrekker å bruke videokonferanser med Adobe Connect Mobile, og lurer på om du kan bruke denne tjenesten med iPad. Adobe Connect Mobile er tilgjengelig fra Apples App Store, og du kan enkelt installere det på din iPad.

Om iPad

Apples iPad er en tablet datamaskin med en berøringsfølsom skjerm. Den kommer med en innebygd kamera og høyttaler og en 9,7-tommers bakgrunnsbelyst LED-skjerm, noe som gjør den egnet for innspilling av video av deg og sende den over Internett samtidig viser video av mennesker innom på et møte på et annet sted.

Adobe Connect Mobile

Adobe Connect Mobile er en gratis app fra Adobe, som går på Apple-enheter med iOS 4 operativsystemet, inkludert iPhone, iPod Touch og iPad. Bruk Adobe Connect Mobile for å delta i et nettmøte med videokonferanser, samt å se på dokumenter som blir presentert, for eksempel PDF-filer og videoer. Du kan også bruke Adobe Connect Mobile for å utveksle tekstmeldinger med deltakere under et møte.

IPad og Internett

Den grunnleggende iPad-modellen kan koble til Internett via Wi-Fi når det er innenfor rekkevidden til et Wi-Fi-nettverk. IPad Wi-Fi + 3G-modellen kan også kobles til Internett via mobildatanettverk, noe som gjør det nyttig for å delta på et møte med Adobe Connect Mobile når du ikke er innenfor rekkevidden til et Wi-Fi-nettverk.

Legg Adobe Connect Mobile til din iPad

Trykk på iPad "Home" knappen under berøringsfølsom skjerm. Trykk på "App Store" ikonet for å få tilgang til Apples App Store. Trykk "Søk", skriv "Adobe Connect Mobile" i søkefeltet. Trykk "Søk", og trykk deretter på navnet på app fra listen over resultater. Trykk på ordet "gratis" ved siden av ordene "Adobe Connect Mobile," og deretter "Install". Skriv inn din Apple-ID når du blir bedt. De Adobe Connect Mobile app laster ned og installerer på din iPad. Trykk på ikonet for Adobe Connect Mobile app for å starte den.