Kan jeg legge en MOV til PowerPoint?

Kan jeg legge en MOV til PowerPoint?


Noen ganger video er den beste måten å kommunisere et komplekst idé. PowerPoint kan du legge til video til en presentasjon, men det er store forskjeller mellom Mac og PC-versjoner. Hvis du eier en Apple kan du enkelt sette inn QuickTime MOV-filer i PowerPoint men Windows-versjonen av PowerPoint støtter bare AVI, WMV, MPG og MPEG-filer. Den gode nyheten er at det finnes måter å bringe QuickTime klipp i Windows PowerPoint-presentasjon.

Bruk "Insert Movie"

Hvis du kjører PowerPoint på en Mac eller QuickTime MOV-filen er veldig gammelt (QT versjon 2.5 eller tidligere), kan du importere MOV til PowerPoint med "Video fra fil" -kommandoen. Klikk på "Sett inn" -kategorien etterfulgt av "Movie" -ikonet og velg "Video fra fil", og deretter navigere til QuickTime klippet og velg den. Videoen vil bli lagt til den gjeldende lysbilde og når som lysbildet vises i presentasjonen, og du klikker på den, videoen vil spille.

Konverter til AVI eller eldre QuickTime

Hvis du har QuickTime Professional kan du konvertere MOV til en AVI, eller en 2.5 eller tidligere versjon av QuickTime, så det vil åpne i PowerPoint. Bare åpne din MOV-filen i QuickTime Professional og velg "Export" fra "Fil" -menyen. Når pop-up vindu vises velge «Film til AVI" eller "Film til QuickTime" og angi konverteringsalternativer. Nå klikker du på "OK" for å konvertere video og bruke PowerPoint er "Video fra fil" -kommandoen til å bringe det inn i PowerPoint.

Bruk en link

Dette er ikke det beste alternativet siden videoen vil faktisk ikke spille i presentasjonen, men det gjør at du kan åpne videoen uten å forlate PowerPoint. Start ved å velge lysbildet tekst til hyperlink til og velge "link" fra "Lenker" sub-menyen i "Insert" -menyen. Når "Sett inn link" vises velg "Eksisterende fil eller webside" og naviger til MOV-filer. Nå velger filen og klikk "OK" for å lage hyperlink. Når du klikker på hyper lysbilde i presentasjonen videoen åpnes i et QuickTime-spilleren utenfor PowerPoint, men du vil ikke miste din plass i presentasjonen.

Sett inn en kontrollvinduet

Hvis QuickTime er installert på datamaskinen, kan du sette inn en "kontroll vindu" for å spille av MOV-filer i PowerPoint. Begynn ved å lagre presentasjonen og MOV-filen til samme mappe på harddisken. Nå klikker du på kategorien utvikleren, den med hammer og skiftenøkkel-ikonet i PowerPoint bånd, og velg "Flere kontroller" alternativet. På listen som vises velger du "Apple QuickTime Kontroll 2,0" og klikk "OK." Nå klikke og dra trådkorset på lysbildet til den størrelsen du vil at videoen skal være. Høyreklikk dette området og velg "egenskaper" for å åpne QTControl "Properties" vinduet. I "Sizing" -feltet menyen velger du "qtMovieFitsControl" og i "URL" -feltet skriver du inn harddisken plasseringen av videoen. Nå lukke "Properties" vinduet og lagre presentasjonen. Når du åpner "kontrollvinduet" slide i presentasjonen, vil videoen bli lagt inn.