Kan jeg legge Juice Drops til en PowerPoint-presentasjon?

Kan jeg legge Juice Drops til en PowerPoint-presentasjon?


At Digital Juice design sin Juice Drops digitale arkivfotografier for trykt materiale betyr ikke at du ikke kan bruke dem til å forbedre en PowerPoint-presentasjon. Med noen små justeringer, kan du slå av bildevisning slå til imponerende lysbildebakgrunn.

Endre størrelse

Før du kan bruke Juice Drops med PowerPoint, må du endre størrelsen på dem til å passe en dataskjerm. Ved hjelp av et bilderedigeringsprogram som Adobe Photoshop eller et gratis bilderedigeringsprogram, som GIMP (se referanser), åpne bildefilen, velg "Canvas Size" og endre dimensjonene til 768 av 1024 piksler. Du kan dra noen elementer av bildet beskjæres ut gjennom denne justeringen tilbake inn i rammen.

omorganisering

Siden Juice Drops ikke er utformet som presentasjons bakgrunn, mange av bildene er for rotete og opptatt å tillate lesbar tekst på toppen av dem. Så åpner bildene i bilderedigeringen lar brukeren dra og re-size hvert lag av bildet for å skape en mer organisert, ren plass til å plassere tekst. I tillegg vil tegne en hvit boks med en tetthet på 75 prosent over bakgrunnen opprette et vannmerke effekt som også gjør teksten lettere å lese.

importerer

Etter formatering, legge til bilder til en presentasjon blir en rask prosess. Etter å ha åpnet en ny presentasjon i PowerPoint, klikk på "Sett inn" og deretter "Image Fra fil." Høyreklikk reforma bildet, deretter "Order" og deretter "Send til Back" for å sette bildet som lysbildet bakgrunn.