Kan jeg overføre Outlook-kontakter til Outlook Express?

Kan jeg overføre Outlook-kontakter til Outlook Express?


Microsoft Outlook er en e-postklient full av funksjoner; så mange funksjoner, faktisk, det kan være direkte forvirrende for mange brukere. Outlook Express, på den annen side, er en enkel, grei e-postklient godt egnet for den gjennomsnittlige brukeren. En stor bekymring når du bytter er hvorvidt kontakter kan overføres fra Outlook til Outlook Express, men det er et problem som har en løsning.

Ingen direkte metoden

Grunnen til at mange brukere blir stillestående når du forsøker å overføre kontakter fra Microsoft Outlook til Outlook Express er det ingen enkel, direkte metoden. Begge programmene har import og eksport funksjoner ment å tillate deg å overføre data mellom en e-postklient og en annen, men disse alternativene gir ikke mulighet til å direkte overføre kontakter. Det betyr ikke at det er umulig; i stedet, det er noen skritt du må ta.

Eksporter kontakter til CSV-fil

Du trenger å konvertere Microsoft Outlook-kontakter til et format Outlook Express kan gjenkjenne. Den beste medium for denne overføringen er en kommaseparerte verdier (CSV). For å gjøre dette i Microsoft Outlook, kan du åpne veiviseren for import og eksport under Fil-menyen. Indikere at du ønsker å eksportere til en fil, og velg deretter ".csv" som filtype. Velg "Kontakter" -mappen til eksport og angi hvor du vil lagre filen.

Importer kontakter

Når kontaktene er trygt lagret i en CSV-fil, kan Outlook Express enkelt importere dem. Velg "Import" -funksjonen under Fil-menyen, og angi at du ønsker å importere "Annen adressebok." Dette indikerer at du ikke importere en Outlook Express-adresseboken, men snarere en fra en annen type fil. Velg ".csv" filtype, og deretter angi CSV-filen du eksporterte fra Microsoft Outlook. Standard kartlegging er riktig, så alt du trenger å gjøre er å klikke "Finish".

Kontroller og rydde opp

Bare for å sørge for at alt importert riktig, åpne noen kontakter og sørge for at riktig informasjon er oppført. Hvis det er, du har overført kontakter fra Outlook til Outlook Express. Føl deg fri til å slette CSV-filen fra datamaskinen, så det er ikke lenger nødvendig.