Kan My Mac Utgang en komponent videosignal over VGA?

Kan My Mac Utgang en komponent videosignal over VGA?


Mac-datamaskiner kan brukes til å lage pro video ved bruk av verktøy som for eksempel Final Cut Pro, Adobe Premiere, AVID og andre videoproduksjon programmer. Dessuten kan en Mac brukes til pro video kobles til en TV med komponentvideo eller en annen enhet for visning av video utgang. Men noen video kabel omformere som kreves for å gjøre tilkoblingen.

Mini-Display Port

Mac-maskiner videoutgang ved hjelp av Apples Mini-Display Port kabler. Kun skjermer som er produsert av Apple har denne porten, så du trenger en Mini-Display Port til VGA omformer. Disse omformere kan kjøpes direkte fra Apple. Også noen Mac-maskiner, slik som Mac Mini, allerede kommet med en Mini-Display Port omformer for å koble datamaskinen til en VGA-skjerm.

VGA til komponent

Når du har en Mini-Display Port-til-VGA konverter koblet til datamaskinen, trenger du en VGA-kabel og en VGA-til-komponent-video converter kabel. Koble den ene av de mannlige endene av VGA-kabelen til Mini-Display Port-til-VGA-konverter, og koble deretter den andre mannlige enden av VGA-kabelen til den kvinnelige porten på VGA-til-komponent omformer. Komponentkablene kan deretter kobles til en TV eller annen videoenhet med komponentvideoinngang.

Component Video

Sørg for å koble komponentvideokablene til de riktige inngangene på TV eller annen videoenhet som du bruker med din Mac. Hver komponent videokabel er fargekodet, som hver kabel viser en annen primærfarge for å lage videoutgangen bildet. Hvis kablene ikke er koblet til riktig inngangsport, vil fargeutskrifter forvrengt.

Lydutgang

Det er viktig å merke seg at disse kablene vil bare sende ut video fra din Mac. Hvis du ønsker å sende ut lydavspilling fra Mac også, trenger du en mini-stereo-til-RCA-lydkabel. Plugg mini-stereo enden av kabelen til "hodetelefoner" eller "Audio Out" port på Mac-konverter, deretter koble RCA-endene av kabelen til de fargekodede innganger på TV eller annen videoenhet.