Karriere i dataanimasjon

Karriere i dataanimasjon er mer utbredt i dag enn noen gang før, med tilførsel av talent klarer å holde tritt med økende krav i så mange former for media. En potensiell datamaskin animator må ha sterke ferdigheter i kunst og bør ha minst en forbikjøring kjennskap til det siste innen dataanimasjon utstyr. Få et bedre inntrykk av en verden av dataanimasjon karrierer.

typer

Dataanimasjon er ikke begrenset til bare én form for media. Faktisk, som feltet vokser og potensialet er skjøvet videre, er flere utsalgssteder ved hjelp av dataanimasjon. Dette skaper et behov for enda mer talent. Webdesign, reklame, og videospill er tre av de mest innbydende media når det kommer til dataanimasjon karrierer. Det finnes også utallige yrker som finnes i film og TV-bransjen. De animatører som foretrekker å bo freelance ha den muligheten også. Mange selskaper som bare bruker dataanimasjon på en deltid foretrekker å ansette en utenforstående person eller firma til å utføre bestemte jobber.

Betydning

Hva er dataanimasjon, egentlig? Enkelt sagt, bruker dataanimasjon logaritmer og maler for å lage bevegelige bilder. Det faller innenfor de bredere felt av datamaskinen design og grafikk. Når mange mennesker tenker på dataanimasjoner, tenker de på forbausende realistisk 3-D animasjoner som finnes i slikt arbeid som den nye "Star Wars" -trilogien eller i filmer som "Shrek" og "Wall-E". Men det er fortsatt stort behov og bruk for 2-D animasjon, som er rimeligere å gjengi og mer tilgjengelig for lavere end datamaskiner og spillsystemer. Noen ganger begrepet CGI (datagenererte bilder) brukes når vi snakker om dataanimasjon i Hollywood.

Misforståelse

Det er noen misforståelser på begge sider av dataanimasjon feltet. Noen potensielle studenter (samt kunstnere fra en enklere tid) mener det skal lite kunstnerisk talent for å skape sterke datamaskinen bilder. Mens det er sant at alle med tålmodighet til å lese en manual og penger til å kjøpe et grafikk program kan lage enkle animasjoner med litt talent, disse er ikke folk som kan gjøre en karriere ut av det. Bedrifter, faktisk, er fortsatt på jakt mer til demoer som viser grunnleggende kunstneriske talent (evnen til å skape bevegelse fra blyanttegninger, cel skygge og gi en karakter personlighet) enn de som har en omfattende datamaskin bakgrunn.

Potensielle

Karriere i dataanimasjon har blant de skarpeste utsikter i alle felt. Men konkurransen er hard, slik at en potensiell arbeidssøker må legge frem sitt aller beste demo hjul og optimalt kunne peke på en skikkelig utdanning i datamaskinen design og animasjon. Utsiktene for lønn i dataanimasjon industrien setter animatører i $ 40,000- $ 50,000 range som en median. Videospill ansatte og animatører jobber for filmindustrien spore høyere, med et gjennomsnitt på $ 59,000. Naturligvis vil disse tallene varierer sterkt avhengig av byen og området av landet.

betraktninger

Såvidt utdanning går, mulighetene er uendelige. Her er noen av de bedre skolene i landet, selv om denne listen er på ingen måte fullstendig.
--Rommet Art Institutes. Steder kan finnes over hele landet. Skolen gir mange muligheter for utdannelse innen kunst, inkludert bachelor- og knytte grader i dataanimasjon.
--California Institute of the Arts. Denne ærverdige institusjonen har en sterling rykte og den ekstra fordelen av å være i nærheten av Los Angeles, hvor så mange arbeidsplasser i dataanimasjon kan bli funnet.
--Full Sail. Full Sail er en av de fremste skolene i verden for personer interessert i karrierer i kreativitet. Deres dataanimasjon avdelingen er helt topp, og de tilbyr også spesialiserte kurs i digitale medier og spilldesign.