Keynote Shatter Effects

Keynote Shatter Effects


Apple iWork, en produktivitet suite av applikasjoner for Mac-maskiner, gir mange nyttige verktøy for administrasjon av bilder, presentasjoner og mer, og gjør det enkelt å dele informasjon mellom hvert program. Keynote, en slide-show basert presentasjonsprogram, leveres med visuelle overganger for å legge til en effekt når du flytter fra ett lysbilde til et annet.

fallende fliser

Den "Falling Tiles" overgangseffekt er en fin måte å gjøre det synes at lysbildet er knust. Mens de ødelagte delene er alle firkantet og mangler en knust uregelmessighet, hvordan flisene faller gi følelsen av at raset er falt fra hverandre. For å få tilgang til "Falling fliser" overgang, må du kanskje klikke "Keynote", "Innstillinger" og sørge for at "Inkluder foreldet animasjoner i valg" er valgt.

confetti

Den "Confetti" overgangseffekt er lik er ideen til "Falling fliser" overgang, men bryter bildet opp på en annen måte. Når overgangen begynner, brister bildet inn i tusenvis av små partikler som synes å falle utenfor skjermen. Denne effekten gir følelsen av at raset har blitt fullstendig knust med mye makt. "Confetti" er kanskje det nærmeste til en grufull glass effekt som kan bli funnet i Keynote.

iPhoto Transitions

Apple iPhoto, inkludert i iLife, inneholder en shatter effekt i noen versjoner. Åpne gruppen av bildene du ønsker å sykle (dette kan være en gruppe med lysbilder lagret som bilder) og klikk "Slideshow" nederst i midten av vinduet. Klikk på "Shatter" tema og lukke lysbildefremvisningen. Klikk "Fil" og "Export", velg deretter "QuickTime" og klikk "Export". Lagre filen, og deretter gå tilbake til Keynote og klikk "Sett inn" og "Velg" for å velge og importere video.

Importer video

Det er også mulig å importere en rekke andre videoer med overganger allerede på plass. En video laget av Final Cut, Avid, Flash eller andre programmer kan lagres og settes inn i Keynote ved å klikke på "Sett inn" og "Velg", navigere til filmfilen og velge det for import. Selv om denne metoden ikke bruke Keynote effekter, det gir deg mulighet til å skape den brudd effekten du virkelig ønsker og bringe det inn i presentasjonen.