Koder til å endre fargen på ordene på MySpace

Koder til å endre fargen på ordene på MySpace


Du kan endre fargene på ordene på din MySpace-profil ved å legge til en HTML-modul til profilen din og deretter skrive inn de ønskede HTML skriftfargeattributter rundt teksten. Du kan bare gjøre dette i en HTML-modul, og ikke i andre typer moduler eller profilkommentarer.

HTML moduler

Siden font farger stole på HTML, og Myspace ikke lenger støtter HTML i kommentarene, må du først legge til en HTML-modul til profilen din før du går inn farget tekst. Du kan finne HTML-modulen i "Tilpass" visning av profilen din. Etter at modulen er lagt til, kan du klikke på blyantikonet for å legge til tekst og justere fargekoder tilsvarende.

Skriftfarge Egenskap

I HTML er skriftfargen attributt <font color = "color"> Tekst. </ Font>. Du ville erstatte "farge" med en faktisk fargenavn. For eksempel <font color = "green"> Dette er mitt Myspace profil! </ Font> ville gjengi som grønn. Du kan velge mellom 147 fargenavn, alle som gjør riktig i alle nettlesere. Den webstandarder nettstedet w3schools.com lister opp alle 147 kompatible fargenavn sammen med de tilhørende tallkoder.

Numeriske fargeverdier

Hver fargenavn har en tilsvarende tallverdi, som kan være i form av et heksadesimalt tall eller en RGB-nummer. For eksempel <font color = "008000"> Dette er mitt Myspace profil! </ Font> ville gjengi som grønn. Det samme vil være tilfelle dersom du har oppgitt den tilsvarende RGB-koden "0,128,0".

farge~~POS=TRUNC Pickers

Fargenavn fungere like bra som fargekoder for å endre myspace profil tekst farger, men bare 147 fargenavn gjengis riktig i alle nettlesere. Du kan bruke en online fargekode paletten til å velge fra 16 millioner forskjellige nyanser og fargetoner, men husk at eldre eller mindre sofistikerte datamaskiner ikke kan nøyaktig gjengi de resultatene du hadde tenkt. Prøv colorpicker.com, kuler.adobe.com eller fargevelgeren på w3schools.com.