Kommersiell Vindu Drivning prosedyrer

Kommersiell Vindu Drivning prosedyrer


Drivning vinduer er integrert i bygningsvedlikehold. En dårlig drivning jobb vil resultere i dårlig isolasjon og økt bruk av et varmeapparat eller klimaanlegg for å regulere temperaturen, forårsaker en merkbar økning i energikostnader. Dessuten kan dårlig caulked vinduer føre til vannlekkasjer, forårsaker vannskader til det indre av bygningen. Den riktige kommersielle drivning jobb bør danne en tett forsegling, hindre lekkasjer og fremme energieffektivitet.

foreløpige Informasjon

Kontakt vindusprodusenten for å finne ut den beste typen drivning materiale å bruke. Bruk av feil type caulk kan kompromittere forseglingen det vil danne, går ut av vinduet utsatt for vann og luftlekkasjer, og kan også skade den omkringliggende konstruksjonsmateriale. Silikon, polysulfid og polyuretan caulks er de vanligste typene som brukes som vindus tetningsmidler. Angi om caulk vil bli utsatt for elementene, og hvis du har tenkt på å male over caulk.

Når til Start

Start drivning prosjektet på enten en mild dag eller starte i løpet av ettermiddagen. Temperatur variasjon fører caulk å utvide og krympe. Du må drivning materialet til verken utvide eller krympe når du bruker den til windows. Starter sent på ettermiddagen når det allerede er kult utenfor vil redusere effekten av været på drivning materialet.

Rengjøring av området

rengjøre området som kommer til å være tettet grundig. Skitt, rusk, oljer eller andre fremmedlegemer vil kompromittere segl og limet evne til drivning materialet. Dette rengjøring kan enkelt gjøres med en fuktig klut. Hvis en fuktig klut brukes, pass på at området tørker før påføring av drivning materiale. Vann vil også svekke den caulk er selvklebende evner.

Fjerne gamle caulk kan være en del av denne prosessen hvis du recaulking. Fjerne gamle caulk kan enkelt gjøres med en lang verktøy som for eksempel en skrutrekker. Grave i gamle caulk og trekk ut materialet. Tetningslister materiale skal komme ut i store biter. Enhver venstre over stykker bør skrapes av og tørket bort.

Mål Gap fylles ut

Pass på at gapet som skal tettes er ikke mer enn 7/8 tommers bred og dyp. Dersom målinger av gapet stiger denne størrelsen, må du plassere en solid fyll stripen for å gjøre gapet tynnere og et skum Backer stang for å gjøre gapet grunnere.

Installere Caulk

Du ønsker å være sikker på at du installerer caulk på en kontinuerlig hastighet og jevnt. Den beste måten å gjøre dette på er å bruke en drivning pistol og å bruke caulk i en 45-graders vinkel. Du ønsker også å være sikker på å caulk hele omkretsen hvis du tetningslister finned vinduer, caulk rundt leddene, caulk alle installerte tre, caulk rundt ytterkledning og åpning, og også sørge for å caulk rundt vinduskarmen. Generelt bør du bruke caulk til alle områder du mener må være forseglet. Ethvert område som ikke er riktig forseglet kan føre til lekkasjer og dårlig isolasjon.