Kompatibelt Blekk for Canon

Kompatibelt Blekk for Canon


Canon er en av flere produsenter av blekkskrivere som bruker utskiftbare patroner. Prisen på navnet merkevare erstatning blekk er betydelig for skriverbrukere, fordi patroner ofte koste så mye som 30 prosent av den opprinnelige prisen på selve skriveren, og noen skrivere har flere patroner for svarte og fargede blekk. Flere generiske og butikk-brand produsenter tilbyr sammenlignbare, høy kvalitet blekkpatroner garantert til å passe Canon-skrivere til en mye lavere pris.

Office Depot Brand blekkpatroner

Office Depot, en forhandler som spesialiserer seg på kontoret forsyne produkter, tilbyr en linje av Canon-kompatible blekkpatroner. Office Depot bruker reproduserte patroner som koster om lag en tredjedel til halvparten så mye som navnet merkevare blekk, og er garantert å fungere med Canon-skrivere og avkastning sammenlignbare resultater. Office Depot er reproduserte blekkpatroner kommer i svart og trefarget enheter, er tilgjengelig i butikken og på nettet, og liste opp spesifikke Canon-skrivermodeller de er kompatible med.

Staples Brand Reproduserte blekkpatroner

Staples er en annen populær kontorrekvisita forhandler kjede som også byr på store merkevarer, generisk blekk utskifting patroner for Canon-skrivere. Staples bruker også reproduserte sort og farge blekkpatroner som er garantert å arbeide innenfor 5 prosent av utbyttet og kvaliteten på navnet merkevare versjoner, og koster mye mindre. Staples tilbyr et bredt utvalg av Canon-kompatible blekk, og kunder vises under hvert produkt på butikkens hjemmeside. Produktene er tilgjengelig for kjøp i butikken og på nettet.

Castle Ink

Castle Ink er en online-only forhandler som spesialiserer seg på generiske erstatning blekkpatroner for en omfattende liste over skriverprodusenter, inkludert Canon-modeller. Castle Ink garanterer at deres generiske blekk vil ha tilsvarende kvalitet og vare så lenge som navnet merkevare blekk, med en rabatt på opptil 80 prosent. Castle Ink hevder å være den mest populære online generisk leverandør blekkpatronen, og tilbyr gratis frakt på bestillinger over $ 39.