Kompatible kontrollere på "Modern Warfare 2" på PC

«Call of Duty: Modern Warfare 2» er et første-person shooter videospill tilgjengelig for flere konsoller. Sett i en moderne tidsperioden, ikler seg rollen som en elite counterterrorist agent. Spillet har en kampanjemodus, samarbeidsmodus og flerspillermodus. PC-versjonen av spillet kan spilles ved hjelp av datamaskinens tastatur og mus. Spillet er også kompatibel med tredjeparts video spillkontrollere.

Xbox 360-kontrolleren for Windows

Xbox 360-kontrolleren for Windows har integrert 2.4 GHz trådløs teknologi som tillater bruk fra opptil 30 meters avstand fra datamaskinen. Kontrolleren fungerer på tvers av alle Microsofts spillplattformer, inkludert datamaskiner som kjører Windows-operativsystemet og Xbox 360. Kontrolleren inneholder vibrasjonstilbakemelding, kompakt ergonomi, presise tommelspaker, og en åtte-veis navigasjonsknappen. En 90-dagers garanti beskytter kontrolleren etter kjøpet.

Macally Dual Shock

Macally Dual Shock-kontrolleren har to nederste analoge spaker som ligner på PlayStation kontrollere. De to analoge spakene inneholder også Dual Shock tilbakemeldinger motorer som Rumble etter hvert skudd, eksplosjon og krasj. Kontrolleren kobles til datamaskinen via en ledig USB-spor. Macally har også 12 knapper, retningskontroll, Turbo Brann knapp og en funksjonsvelger.

Logitech Cordless Rumblepad 2

Den Logitch Cordless Rumblepad er en trådløs kontroller som gir dobbel vibrasjonsfeedback som svarer på i spillet handling. Ligner på Xbox-kontrolleren, den Rumblepad inkluderer 2,4 GHz trådløs teknologi for å gi en gaming rekkevidde på opptil 30 fot. Den utvidede batterilevetid tillater opp til 100 timer med payback før trenger en lader. Kontrolleren har 10 programmerbare knapper og to analoge knapper som gir 360-graders kontroll.