Kompatible skrivere som bruker Windows Vista

Kompatible skrivere som bruker Windows Vista


Windows Vista operativsystem er et populært valg for både hjemme-PC eiere og bedrifter. Mange nye datamaskiner leveres med denne moderne operativsystem allerede installert. Men før du kjøper en ny datamaskin eller oppgradere eksisterende operativsystemet til Vista, er det viktig å først finne ut om maskinvaren du har er kompatible. Hvis skriverne du nå eier er ikke kompatible med Windows Vista, må du kjøpe ny kompatibel maskinvare, og som kan være en kostbar oppgave.

Canon Imageclass MF3240

Canon Imageclass MF3240 er en multifunksjonsenhet som er kompakt nok til å passe på det som normalt okkupert av en frittstående skriver. Denne multifunksjonsenhet er faktisk en kopimaskin, skanner, faks og skriver alt i ett, gir utmerket funksjonalitet i en liten plass. Den MF3240 er sertifisert for Windows Vista, og drivere for Vista operativsystem er tilgjengelig på Canons webområde.

Dell 3333dn Laser Printer

Dell 3333dn er et stort format multifunksjonsmaskin som skriver ut, skanner, kopierer og gir dokumenthåndtering. Denne skriveren er et populært valg for bedrifter som trenger en stor arbeidshest skriver som kan deles mellom mange brukere. Bedrifter med planer om å oppgradere sine systemer til Windows Vista kan være trygg på at Dell 3333dn er kompatibel med operativsystemet.

HP 915

Hewlett Packard 915-modellen er en kopimaskin, skanner og skriver med en liten plass og er enkel kompatibilitet med Windows Vista operativsystem. Denne kompakte enheten er et godt valg for hjemmebrukere som allerede har en Windows Vista-system eller planlegger å oppgradere i fremtiden. HP 915 er også kraftig nok til å fungere som en personlig eller arbeidsgruppe multifunksjonsskriver.

Lexmark 1300 Series

Lexmark 1300-serien av skrivere er fullt kompatibel med Windows Vista, og drivere for operativsystemet er tilgjengelig på Lexmarks hjemmeside. 1300-serien er en populær linje med skrivere, og de ulike modellene i serien er brukt av både hjemmebrukere og bedriftseiere.