Kontakt Management Tools

Kontakt Management Tools


Kontakt ledelsen har vært et problem så lenge folk har uttrykt et ønske om å holde kontakten. Allerede før datamaskiner og mobiltelefoner hadde programvare for organisering venners data, selges butikker rolodexes og adressebøker. Hvis du fortsatt hamstring visittkort og skrible telefonnumre på baksiden av konvolutter, bør du vurdere en mer organisert tilnærming til kontaktadministrasjon.

Google-kontakter

Google-kontakter er inkludert som en del av Gmail. Hva gjør denne kontakten løsning annerledes er det faktum at det er tilgjengelig fra nettet via nettleseren din og Internett-tilkobling. Selvfølgelig, det som gjør det populært er at det følger med Googles Gmail, en av de mer vanlige e-postleverandører. En av feilene som har blitt påpekt, er imidlertid dens manglende evne til å synkronisere med andre enheter og programvare.

Plaxo

Plaxo er web-basert, akkurat som Google Contacts, bortsett fra at denne web-applikasjon har litt ekstra til det, inkludert sosiale nettverksmuligheter. Det tilbyr en løsning på Gmail-synkronisering feil, slik at du kan overføre kontakter til ulike andre kontakt ledelse metoder, for eksempel Outlook.

Outlook

Outlook er produsert av Microsoft og er en av de eldre og mer etablerte kontakt lederprogrammer. Dens ansiennitet betyr at det er mange tilleggsprogrammer for å øke Outlook funksjonalitet. En av disse tilleggene er den nevnte Plaxo, som kan synkronisere kontaktene dine til web-applikasjon og gjør kontaktene dine bærbare. Outlook har også bonusen av å være en e-post-program, så selv om det ikke gir e-postadresser, kan det fungere som en desktop-versjon av Googles pakke med e-verktøy.

Adressebok

Adresseboken er Apples versjon av Outlook. Dette enkle programmet følger med OS X og ikke gjør annet enn å administrere kontakter. Det er lett å bruke, siden de fungerer bare involvere visning og redigering kontaktinformasjon. Det er også "vennlig" med andre programmer på Mac hvis noen gang det er behov for tilgang til kontaktdetaljer. Dette programmet kan sorterer du kontakter etter ulike typer informasjon samt inkludere bilder av kontakter.

Palm PDA

Palm PDA inkluderer programvare for administrasjon av kontakter ikke bare fra den bærbare enheten, men også på en brukers datamaskin. Denne programvaren er enkel, men gir portabilitet lik mange moderne web-applikasjoner som fokuserer på kundeoppfølging.