Kontroll av Wi-Fi Speed ​​på en iPad

Kontroll av Wi-Fi Speed ​​på en iPad


Ikke bare er en iPad lett å bruke, men også dens portabilitet kan du ta arbeid hvor som helst det er praktisk for deg. Du kan få tilgang til programmer fra forskjellige steder i din bedrift bygning eller på en kaffebar, så lenge en Wi-Fi-tilkobling er tilgjengelig. I offentlige områder, kan du ha flere kilder til Wi-Fi tilgjengelig. Plukke den med den raskeste hastigheten betyr mer effektiv Internett-tilgang. Du kan sjekke Wi-Fi-hastigheten på flere måter.

Bruksanvisning

3GSpeed

1 Trykk på "Safari" ikonet for å vise skjermbildet nettleseren Safari.

2 Skriv inn følgende URL i adressefeltet: 3gspeed.info.

3 Trykk på "Start Test" for å teste tilkoblingen og vise gjeldende hastighet i kilobyte per sekund.

4 Trykk "Test Again" for å kjøre testen flere ganger for å generere en nøyaktig gjennomsnittshastighet.

Speedtest X HD

5 Last ned og installere gratis Speedtest X HD app fra App Store.

6 Trykk på "Speedtest X HD" ikonet for å vise hovedskjermbildet, som viser et amerikansk kart pinpointing testing servere merket med røde prikker. Servere merket med blå prikker, som kan være nærmere deg, er bare tilgjengelig hvis du oppgraderer programmet for 99 cent.

7 Trykk på den røde prikken nærmest din posisjon. En måler vises viser fremdriften av testing. På slutten av testen, vises den gjennomsnittlige Wi-Fi-hastigheten i statuslinjen nederst, viser nedlasting og opplastingshastighet i megabit per sekund.

WiFiPerf

8 Kjøpe, laste ned og installere betalt WiFiPerf app fra App Store.

9 Trykk på "WifiPerf" ikonet for å vise sin klient Resultat skjermen.

10 Trykk på "Off" veksle til "På" for å starte testen. Resultatene viser testintervall i sekunder, den totale datamengden som overføres og hastigheten i megabit per sekund. Applikasjonen viser også tilgangspunktet og SSID klienter koblet til testen. De vippebrytere til "Av" etter testen.

11 Trykk på "Off" veksle til "På" igjen for å kjøre testen flere ganger for mer nøyaktige resultater.

Hint

  • Informasjonen i denne artikkelen gjelder for iPads med iOS 6. Det kan variere litt eller betydelig med andre versjoner eller produkter.