Krav til Garage Band

Krav til Garage Band


Garageband er en strømlinjeformet program som lar hvem som helst å lære det grunnleggende musikk- og lydproduksjon. Kun tilgjengelig som en del av Apple iLife, tilbyr programmets nåværende versjonen verktøy for innspilling og miksing av lyd og til og med opplæringsprogrammer for å lære å spille instrumenter.

Apple Mac

Du må ha en Apple Mac for å kjøre Garageband. ILife-programmer er ikke tilgjengelig for andre systemer. Enkelte funksjoner i Garageband, som "lære å spille" -funksjonen, krever en Intel-basert Mac. Intel-baserte Mac-maskiner ble introdusert i 2006. Mange funksjoner er tilgjengelige på eldre maskiner, men ytelsen vil være best på maskiner innført etter 2006.

Mac OS X Leopard

For iLife '09 må du minst the10.5.6 versjonen av Mac OS X Leopard. Tidligere versjoner av Leopard (OS X 10.5) kan oppgraderes til 10.5.6 gratis; iLife '09 vil ikke fungere på noe eldre enn Leopard.

Hukommelse

Du trenger minst 512 MB RAM for å kjøre iLife, men 1 GB RAM anbefales for best mulig ytelse. Du trenger minst 4 GB harddiskplass til å installere iLife.

prosessor

Datamaskinen skal ha minst en 1 GHz prosessor for effektivt å kjøre iLife-programmer og Garageband.